- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля ви,дайте си мнението !!!
Здравейте,тази сутрин станах със много странна мисъл,какво ли не правих но немога да пропъдя тази мисъл,очите ми взеха чак да се пълнят със сълзи,и вече адски много се изнервям.Та така де да мина към съществената част,според вас момиче на 18 години ако интимните му партньори са 5,много ли са?Как ви се струва тази бройка?Преди една година спах с четвъртия ми и си казах петия ще е след доста време поне след 2,3 години но уви дойде по раничковчера го направих с петото ми момче и днес се събудих с вина чувстах се и все още се чувствам отвратително,а знам че нещо нормално човек да прави секс
незнам как да се преборя с тези чувства в мен,успокоявам се с мисълта че мой връстнички имат вече около 10-ма,но пък има и такива с по 1,но в случая защо гледам тях,трябва да гледам своята паничка!!Побърквам се мислех си винаги,че съм по отворено момиче към живота,уж винаги съм подготвена за всичко,защото човек трябва да очаква всичко в днешно време,но явно не е било точно така както си мислех,все още явно съм малка и не съм наясно със себе си!Но моля ви дайте си мнението,понеже съм страшно недоверчива към всички,и незнам на кого да споделя пък и не искам.Много ви благодаря.
Спокойно, недей така. Съвсем нормално е . Ако щеш с 2205255 спи, никой нищо не може да ти каже. Важното е да си знаеш приоритетите в живота и да си гониш мечтите. Мъжете са за развличане, компания, подкрепа и т.н. Нормално е да присъстват в живота ти.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Това ,че си спала с 5 различни момчета не те прави курва.Курва ще си ,ако имаш приятел и спиш с други момчета.Курва ще си,ако си женена с деца и се шляпкаш с различни мъже и си заебала семейството си.За мен това е курва.![]()
А на тебе са къв ти е проблема ? Правила си си кефа и са испитваш вина WTF?!?! Кво като си спала с 5.. И с 500 да спиш това си е твоя работа щом си искала си го направила ...
Не ми се струва, че са много! Спокойно. Се пак ти не си малка. Тези, които са на по 14-15 и спят с около 5-6 различни момчита те са вече малки к****.![]()
не му отдавай,толкова голямо нзачение колко са,искала си ,правила си го защо се измъчваш,не са много даже изобщото ,не си мисли за това и гледай напред![]()
Мъжете които спят с много ->пичове
момичетата които спят с много -> курви
това е ограничено мислене, преди може да е било така, но сега е различно, има предпазни средства (презервативи) така че няма проблем, секса е напълно безопасен (да кажем) и просто остава удоволствието от свършената работаНяма какво да се косуриш, направила си си кефа, по-скоро трябваше да се чувстваш гадно ако беше попаднала на някой мизерник който да свърши за 2 минути и да ти тегли майната
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
OMG OMG OMG вече си изхабена и си го осъзнала![]()
Лимит ли имаш?![]()
Станислава
Мацка,не се притеснявай,че си на 18 и си спала с петима.
Притеснявай се,че си на 18 и не можеш да пишеш правилно.
Сега по-леко ли ти е?![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
мила,да ти имам проблема![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Благодаря ви много много за мнението ... сега ми е по-леко пък и днеска се събудих някак си по-добре ...и междудругото нямам лимит,но все пак не е зле една жена да си знае бройката и тя естествено да не е много голяма ... многo благодаря на всички още веднъж (hug) :*:*
Важното е да не съжаляваш, че си спала с тях ..
Иначе ако погледнеш по - малките определено ще ти олекне ..![]()
(не, че са много за гледане де)
вах...НЕдей така...Аз съм на 15 и съм имала 3-ма...До 18 кой-знай колко ще са.Спокойно спи си с колкото искаш.Никой не ти държи сметка.
http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735
Професия-Малка пикла
Момиче <333
Първоначално написано от vivian
Спокойно. В нормата си.
Има такива, които имат повече партньори от на колкото години са...Код:Норма - от 1 до 9
http://nagradionline.info/vote/menace4
Гласувайте и ще получите услуга
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
Rikh' darman derigno'h darmee
Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
kalpazanka
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Съгласен съм с мнението тиПървоначално написано от VinDiesel
Имаш само един живот, изживей го както на тебе ти е кеф
Е, аз също съм на 18 и в момента съм със 7мия, ако мога така да се изразя... Но не мисля, че броя на хората с които си била е толкова важен. В смисъл, че ако откриеш точният човек, независимо кой "номер" е той и си щастлива с него, няма да има никакво значение колко са били предишните![]()
a ако си на 20 и си спала с 5 мъже без презерватив и си си правив тест за спин два пъти???
Ако един ключ отключва много врати той еMASTER ключ! Но ако ключалка я отключват много ключове, това е една некачествена ключалка...
.
Винаги очаквай неочакваното!
А ако са 9 случайние без презерватив си монахиняПървоначално написано от exis7
![]()
Ами щом изпитваш такова чувство защо не се замислиш ЗАЩО си спала с тези момчета?
И съвети от сорта ''погледни по-малките с по 10 и се утеши'' са доста глупави...не те съветвам да ги ползваш за утеха.
За мен 5има на 18 години определено е много и не ми се вижда съвсем наред. Но тва си е моята гледна точка(като момиче почти на 18 ),а и аз не те познавам,а тва са само цифри,които виждам. Ти по-добре седни и помисли защо си правила секс с тези 5 момчета? И дали е редно да продължаваш в тоя дух. (Явно, че не си го правила по любов всеки път...).
Просто имам няколко познати,които са на тая възраст (та и по-малка) и са спали с я 5,я повечко момчета(не по любов определено) и ги виждам, че никак не са дорасли да осъзнаят, че вършат глупости. И те, също като теб, не са особено доволни от себе си, но продължават, защото така им е най-лесно и защото не знаят как да изградят истинска връзка с истински чувства.Позволяват на хората да ги мислят за ''общите'', но иначе се оплакват как искали някой да ги обича. Е много е жалко...
(спирам до тук,че леко се отплесвам вече)Дано твоят случай не е точно такъв.
Пхаха,тук не говорим за случаен секс,мисляПървоначално написано от vaseto0o
И както казах,не го казвам това АЗ! ; ) Това е пpосто фраза
Авторката май говореше за що годе сериозни връзки мисля... Моята теория е такава,не я налагам на никого ; ) На който не му харесва да не се съгласява с мене ама и да не ми разисква становището,ако може
Всеки си има приоритети и определн начин на живот
![]()
![]()
Определено преди 2 вечери е имала сериозна връзка с някое момче за няколко часаПървоначално написано от exis7
![]()