- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля ви,дайте си мнението !!!
С Риск да се повторя пак ще го кажа много ви благодаря,че има хора които са готови да помогнат дори и със съвет .... (hug) Сега вече съм по-добре и се зарадвах че съм в нормата си ...![]()
Punisherrr RESPECT!!!![]()
![]()
Дори и да гледаме нормално на нещата пак си в нормата... Имам предвид, че ако си почнала сексуален живот на 14 ( както правят вече голяма част от ДЕЦАТА ) и си имала 5 партньора им се пада средно по 10-тина месеца да си била с тях, което не е никак малко време. Така че влизаш в нормата ДА. Дишай спокойно и спи с мисълта, че не си мръсница ! ;d
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
Това е доста относително..Не може,след като скъса с един,веднага да започва с друг..Първоначално написано от Annihilati0N
![]()
Явно съм пропуснал думата "Примерно"Първоначално написано от Tedchy
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
Хора сме => грешимПървоначално написано от Annihilati0N
![]()
Ми сега вече съм си много спокойна след няколко месеца,ами искам да кажа че си говорим за сериозни връзки,да рано започна сексуалния ми живот,но винаги съм държала на това първо да виждам че нещата стават сериозни след това интимност,но с 5-тия не потръгна,и за да спа с тези момчета определено не е било от нямане какво да правя ... но наистина съм ви благодарна за мнението![]()
Ами...в смисъл не са толкова много. То е малко както стане. Но тая бройка не те прави к***а или нещо такова, ако затова си мислиш,че са мн. Такива са били ситуациите. В смисъл искам да кажа,че досега е така ставало по начесто, но тва не е доказателство за нищо и не значи, че пак толкова начесто ще си лягаш с някой. Най-важното е да си сигурна, че към всеки, с който си лягаш, имаш силни чувства.
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.