.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    С Риск да се повторя пак ще го кажа много ви благодаря,че има хора които са готови да помогнат дори и със съвет .... (hug) Сега вече съм по-добре и се зарадвах че съм в нормата си ...

Punisherrr RESPECT!!!

Град
    Некъде из Сливен
    Дори и да гледаме нормално на нещата пак си в нормата... Имам предвид, че ако си почнала сексуален живот на 14 ( както правят вече голяма част от ДЕЦАТА ) и си имала 5 партньора им се пада средно по 10-тина месеца да си била с тях, което не е никак малко време. Така че влизаш в нормата ДА. Дишай спокойно и спи с мисълта, че не си мръсница ! ;d
    87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !

Голям фен Аватара на Tedchy
    Цитирай Първоначално написано от Annihilati0N
    Дори и да гледаме нормално на нещата пак си в нормата... Имам предвид, че ако си почнала сексуален живот на 14 ( както правят вече голяма част от ДЕЦАТА ) и си имала 5 партньора им се пада средно по 10-тина месеца да си била с тях, което не е никак малко време. Така че влизаш в нормата ДА. Дишай спокойно и спи с мисълта, че не си мръсница ! ;d
    Това е доста относително..Не може,след като скъса с един,веднага да започва с друг..

Град
    Некъде из Сливен
    Цитирай Първоначално написано от Tedchy
    Това е доста относително..Не може,след като скъса с един,веднага да започва с друг..
    Явно съм пропуснал думата "Примерно"
    87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !

Голям фен Аватара на Tedchy
    Цитирай Първоначално написано от Tedchy
    Явно съм пропуснал думата "Примерно"
    Хора сме => грешим

Ми сега вече съм си много спокойна след няколко месеца,ами искам да кажа че си говорим за сериозни връзки,да рано започна сексуалния ми живот,но винаги съм държала на това първо да виждам че нещата стават сериозни след това интимност,но с 5-тия не потръгна,и за да спа с тези момчета определено не е било от нямане какво да правя ... но наистина съм ви благодарна за мнението

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Ами...в смисъл не са толкова много. То е малко както стане. Но тая бройка не те прави к***а или нещо такова, ако затова си мислиш,че са мн. Такива са били ситуациите. В смисъл искам да кажа,че досега е така ставало по начесто, но тва не е доказателство за нищо и не значи, че пак толкова начесто ще си лягаш с някой. Най-важното е да си сигурна, че към всеки, с който си лягаш, имаш силни чувства.
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си