.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Да ми поясните някои диети?

Някой ще ми каже ли какво представляват зърнената и черешовата диета?

Град
    Holand. ^^
    Не вярвам да си толкова проста та да не си се сетила за www.google.com , но както и да е ето ги двете диети :

http://dieti.rozali.com/populiarni-dieti/p10066.html

http://dieti.rozali.com/sezonni-dieti/p10315.html
    11220_1

Абе и аз не вярвах,че си толкос проста ама ти ме изуми .... как може да поясняваш на другите без да си се ограмотила

Цитирай Първоначално написано от Chalgariq1998
    Абе и аз не вярвах,че си толкос проста, ама ти ме изуми .... как може да поясняваш на другите без да си се ограмотила
    Мхм, каза го много ограмотената. След препинателен знак се слага интервал, думата "толкос" съществува само в разговорния речник и няма такова чудо като четириточие. Също така се надявам да преодолееш двуличието и да спреш да си отговаряш на темите, които са толкова смислени, посредством втори акаунт.

По темата:

зърнена диета

черешова диета

[quote="koookzy"]
    Абе и аз не вярвах,че си толкос проста, ама ти ме изуми .... как може да поясняваш на другите без да си се ограмотила
    Мхм, каза го много ограмотената. След препинателен знак се слага интервал, думата "толкос" съществува само в разговорния речник и няма такова чудо като четириточие. Също така се надявам да преодолееш двуличието и да спреш да си отговаряш на темите, които са толкова смислени, посредством втори акаунт.

Аз да ти създам работа ........ а ся отбележи излишните точки
    да не мислиш да ставаш някоя даскалка ................. жалко, че ги няма тебеширите ама и с маркери ще те целят!!!!!
    (не са 2 акаунта ....... поне 100 са..... да има разнообразие все едно много "хора" ми пишат в темите)

Повече от фен Аватара на SladkotoPoly
    [quote="Chalgariq1998"]
    Цитирай Първоначално написано от koookzy

Аз да ти създам работа ........ а ся отбележи излишните точки
    да не мислиш да ставаш някоя даскалка ................. жалко, че ги няма тебеширите ама и с маркери ще те целят!!!!!
    (не са 2 акаунта ....... поне 100 са..... да има разнообразие все едно много "хора" ми пишат в темите)
    Леле малее
    а по темата нямам кво да кажа :P
    Мразя очите си,защото те видях.
    Мразя устните си,защото те целувах.
    Мразя ръцете си,защото те докосвах.
    Но мразя и себе си,защото те обичах!

anonymous708973
    Guest
    Чалгарията, що не вземеш да си занесеш 12 годишния задник в училище и да се ограмотиш малко? Не е нужно да става даскалка, за да поправя некадърни писаници...

По темата вече беше отговорено.

Не беше. Чак днес ми обясниха!!!
    Зърнена диета е - ядеш това, което зърнеш.
    А черешова - всичко без череши.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Т. 6, 9, 11 и 12.

Портокаловата диета знаете ли я?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си