- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Шампоан за стимулиране на растежа - СПЕШНО ..
Много съм тъпа.. преди да кажем 2 седмици си постригах бритона сама (добре беше) .. сега реших, че не ми харесва и го резнах.. проблема е, че е много къс и е СМЕШЕН
![]()
.. с фиба го хващам .. ама грозно седи .. знам, че има такива шампоани, баба ми използваше някакъв 150ml, зелен, само дето тя е от друг град и го е купила от там.. искам да ви попитам дали знаете в София, някъде, около центъра къде се продават
и горе-долу цената, знам, че нейния беше около 1.50лв.
.. можеше да отида при фризьорката - ама нее, нали съм инат ..
Моля ви за мнения само по въпроса, знаам колко съм зле, не е нужно да го споделяте![]()
Хининов шампоан да не е !?Иначе, него ти препоръчвам.Използвай го заедно с хининовата вода.Попринцип има ефект, но при всеки е индивидуално.Аз напимер съм много доволна.
![]()
Big or small, lies are lies!
Нз за този шампоан,който споменаваш,но аз използвам Хининов на Kаssy и съм супер доволна.
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
еми не знам как се казвамерси , а за цена г/д може ли да ме ориентирате ?
![]()
Ами моя е 1.20 лв.
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
оо мерси супер многоаз ще си прочета указанията за използване , ама ако има нещо ще пиша тук, още утре отивам да си купя
![]()
Шампоан с яйце е подходящ, но опитай и с прочутата хининова вода.Действа.![]()
А моят е между 1.20-1.60лв. на Милва.Водата също е на Милва и беше около 0.70лв.Не помня точно, но някъде там варираха цените.Първоначално написано от cw3tty
![]()
Взех си вода - ADDA за 1.20, 110мл. , жената се опита да ми пробута и шампоан за 2.50 (не видях марката), ама носех само 2.20, та взех водата.. Добре ли ще е ако взема и шампоана ? (искам възможно най-бързо да ми порастне косата) .. ии на водата пише, да се използва 1-2 пъти седмично, ама ми се струва малко, ще забърза ли растежа ако слагам през ден примерно или пък през 2 ?![]()
Според мен ще има по - голям ефект, ако слагаш по - често.
Да и аз си слагам обилно на мокра коса.Ама при теб може да се получи омазняване на косата.Та, започни с мъничко и после ще си прецениш-зависи как се отразява на косата ти.Колкото по-често, толкова по-добре.
Или ще си омазни косата зверски.Слагай го 3 пъти седмично макс!
Последно ?А шампоана да го взимам ли ?
![]()
Вземи си хининовия на Милва- около 1 и 50 е, и на мен много ми помогнане ми се омазнява по- бързо косата като ползвам хининова вода!
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Аз ти препоръчвам хининовия на Клоран. Около 13-14 лева е, но е уникален![]()
Момичета как не ви излизат косми по ръцете от този хининов шампоан ..?! :-o :D :D
Първоначално написано от bebsinkaaa
моля ?
Ми да .. нали той по принцип е за стимулиране на разтежа на космите и когато го втривате в косата ви не ви ли излизат косми по ръцете ... :? :Д:Д
Можеш да ползваш и тривитаминол или стимулантът на Икаров. Има добри отзиви за тях.
Аз ползвам една хининова вода... нз как се казва ама има един таралеж на опаковката
Глупости, майна, само глупости...
нов ник - Miichelle
Той стимулира растежа на космите там, където ги има. по Дланите нямаш космени фоликули, така че с квото и да се мажеш, никога няма да ти излязат косми там. Акъл.. на буциПървоначално написано от bebsinkaaa
![]()
абе тъпа работа ..Ми да .. нали той по принцип е за стимулиране на разтежа на космите и когато го втривате в косата ви не ви ли излизат косми по ръцете ... Confused :Д:Д![]()
Пробвай с тривитаминола :P Знам,че не е шампоан, но определено има ефект!Първоначално написано от cw3tty