.
Затворена тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Огромен проблем с мен

Оффтопик/ закво сте го сложили туй антиспам кога е създадена българската държава 15 минути търсих у гугъл брейй извинявам се за оффтопика//

Ето я и темата

Приятелката ми постоянно ми натяква че съм бил луд геймър но аз попринцип отделям 6 часа дневно за него и разцъквам игрици тя се побърква защото когато правим секс аз играя на лаптопа над главата й и одеве преди 4-5 часа някъде когато правихме секс аз си цъках и от толкова замаяност не бях сложил презарватива и си свърших в нея ся утре ще купя ескапел може ли да й се увреди зрението и ще мога ли пак да правя секс с нея обещавам че нема да правя така повече мило ако гледаш форума благодаря ви от тийнпроблем за разбирането очаквам коментарите ви

Голям фен Аватара на Tedchy

Re: Огромен проблем с мен

Цитирай Първоначално написано от asasina
    Оффтопик/ закво сте го сложили туй антиспам кога е създадена българската държава 15 минути търсих у гугъл брейй извинявам се за оффтопика//

Ето я и темата

Приятелката ми постоянно ми натяква че съм бил луд геймър но аз попринцип отделям 6 часа дневно за него и разцъквам игрици тя се побърква защото когато правим секс аз играя на лаптопа над главата й и одеве преди 4-5 часа някъде когато правихме секс аз си цъках и от толкова замаяност не бях сложил презарватива и си свърших в нея ся утре ще купя ескапел може ли да й се увреди зрението и ще мога ли пак да правя секс с нея обещавам че нема да правя така повече мило ако гледаш форума благодаря ви от тийнпроблем за разбирането очаквам коментарите ви
    Т'ва е базик и ти го знаеш !!

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    а защо да не си си го измислил

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Прост си на гюронтия ..

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Ако темата не е ебавка, ти си бати ТЪПИЯ....
    Азис - Хоп [music]

Искаш да питаш,дали мастурбирането на 12 годишна възраст пред компа вреди на зрението ли?

Мдааа,мнооу вреди

Голям фен Аватара на NaGaStYlE
    Цитирай Първоначално написано от Rebus
    Искаш да питаш,дали мастурбирането на 12 годишна възраст пред компа вреди на зрението ли?

Мдааа,мнооу вреди
    и вече нема да виждаш на каде движиш като играеш

I'm gonna do it my way Момче съм !
    Прочетете!

Град
    In Your Mamma's Pussy
    Темата определено е ебавка - КЛЮЧ!
    Аз пък си немам подпис, да ва е яТТТ!

Супер фен Аватара на Passi0n
    аххаххаахахха

няма ли кои да тракне темата....

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от lutfen
    няма ли кои да тракне темата....
    +1 И аз това викам!

Снощи некф са ибааше, неска пак

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Цитирай Първоначално написано от vaseto0o
    Снощи некф са ибааше, неска пак
    +

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Темата не е ебавка. Купихме ескапел тя го изпи но днес пак стана същия инцидент пак свърших в нея и сега мисля да кажа на наще че ще имат внуче или да взема още ескапел?

Темата не е ебавка. Купихме ескапел тя го изпи но днес пак стана същия инцидент пак свърших в нея и сега мисля да кажа на наще че ще имат внуче или да взема още ескапел?

_____
    омг купи и 10 ескапела ако искаш.. ти нормааленн ли си ..
    ще се навия аз някои дет вчера е свършил в мен и незнам дали още ми е подействало хапчето .. пак да го напраим и пак да свърши в мен направо ще го метна през джама ти добре ли си беее !?!! ескапела не са бонбонки ... тва си е сериозно .. ще сменяш ли пелените ;] или пък ще си играеш на pc ;] НЕНОРМАЛНИК

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    мм гръмни се ! ;]]
    Hostis Honori Invidia

НАЙ-правилното решение

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Моя приятел миналата седмица , докато цъках тийнпроблем и фейсбук , се опитваше да ме "люби" на задна. Ама не се получи. Евалата, че при вас е станало

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    Моя приятел миналата седмица , докато цъках тийнпроблем и фейсбук , се опитваше да ме "люби" на задна. Ама не се получи. Евалата, че при вас е станало
    .Аз ако съм на приятеля ти,ще ти счупя 2 ребра .

По темата - Вземи изпий и ти един ескапел,може да има някакъв ефект(към по-добро).

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel
    Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    .Аз ако съм на приятеля ти,ще ти счупя 2 ребра .

По темата - Вземи изпий и ти един ескапел,може да има някакъв ефект(към по-добро).
    Ако приятеля ми види това, ще ти се изхили. При намека да ми правиш на въпреки вече ще си без топки. (камо ли за чупене на нещо )

По темата: Ескапела вече стана като Аспирин. Боли те корем - Ескапел. оли те оная работа - Ескапел . В овулация си - Ескапел. Имаш някакви циреи - Ескапел.
    Пий Ескапел. Бъди мъж.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    За мен това е доста обидно.Дано не ми го правят,че ще откача .Чувал съм също,по време на секс,момичето пуши цигара,това също ще ми е обидно и ще спра да я клецам Може да й счупя далака

Цитирай Първоначално написано от NaGaStYlE
    Цитирай Първоначално написано от Rebus

Мдааа,мнооу вреди
    и вече нема да виждаш на каде движиш като играеш

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Слагам край на веселбата по т. 11.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си