- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Искам да се променя
Проблема ми е ужасно гаден в даскало има едно момиче с което си приличаме само по това че имаме очила и имаме един и същи цвят коси и всички ни питат дали сме близначки дори ни казват че сме близначки това за нея не е проблем а за мен е ужасен тя е метълка а аз не съм имаме доста големи различия дори я мразя офф кажете ми как мога да се променя не искам да приличам на нея![]()
лещи и боя за коса?
Аз пък си немам подпис, да ва е яТТТ!
Да ти имам проблема..И това ли те дразни..О.о
Не ми се вярва да се промениш само заради това,че си приличаш с една метълка..О.о.
Я не се занимавай с глупости...Остави другите да те сравняват с нея и какво от това..Хорското мнение да не те интересува..
Но ако си пък твърдо решена - боя за коса ?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Е какво толкова те дразни!? Не им обръщай внимание, иначе те ще смятат, че ти се интересуваш от всяка "обида" или нещо, с което те дразнят и ще продължават!Като пък искаш да се промениш - +1 за предишното и по-предишното мнения!
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Готова си да се откажеш от себе си и от своята визия само защото си приличаш с някой ?![]()
И кво като тя е Метълка?! Ти да не се мислиш за нещо повече от нея.
Убий я,за да не ви сравняват и да не се налага да се променяш.
Представям си на нея какво и е,да я сравняват с теб.
Ахахах .. мразиш я, защото е метълка ли не разбрах .. ?
ей такива персонажи като теб най-много ги мразя..
Къв ти е проблема бе? Що не вземеш пример от нея и не им обръщаш внимание?
Защото не можеш да се примериш, че не си център на внимание ..
Нямаше да ти се карам () ако не беша споменала така пренебрежително 'тя е метълка', ебахти, това ли е най-важното ..според мен това е качество, че момичето не е чалгарка като 90% от обществото ..
айде да не е офтопик: смени цвета на косата си .. нали за това ви бъркат? (защото очилата не можеш да махнеш) .. елементарно
еб*ти деградиралия човек .. оправи си ценностната система
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
" ... тя е метълка, а аз не съм.. " О, Боже!! Явно това я прави по-малко човек. Бъди си ти.
Ако пък си решила, че ще се променяш заради подобно нещо - отиди на фризьор. Промени си прическата, вместо да си гориш косата с боя. Контактните лещи не ти ги препоръчвам, тъй като могат да увредят зрението ти и най-вече периферното.
gabi7u напълно съгласна съм с теб. Просто в момента е важно да си руса, топирана, чалгарка, която клатят по дискотеките, център на вниманието и най-голямата кучка в даскало. Тва ценят повечето момичета в днешно време... Лигли заблудени..
airplanes..
да и всъщност не осъзнават колко са смешни..Първоначално написано от twilightHeart
Ти авторката, какво? искаш да си ралзична от една метълка, но еднаква на всички ку*ви? Знам аз, всичките това искате ..
-You, obviously. *smile*
_________
Немога да разбера едно - ти се дразниш, че те сравняват с една "Метълка"! И какво от това, тя пък може да каже "Мен ме сравняват с една Чалгаджийка!"Мразя хора като теб, които се смятат за нещо повече от другите!
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
И какво като ви казват близначки?![]()
Ясно ми е че искаш да приличаш на онея '' куклички '' ... '' модерните '' и се чудиш как да се промениш...ама си смешна,мноооого смешнаПросто бъди себе си!
П.С - За да не е спам просто си направи нещо косата,подстрижи я,боядисай я![]()
Няма значение,искаш промяна.. на каква възраст си? незнам защо,имам странното чуство че си на 13 и надали вашите ще ти позволят да се боядисаш![]()
Няма значение,искаш промяна.. на каква възраст си? незнам защо,имам странното чуство че си на 13 и надали вашите ще ти позволят да се боядисаш![]()
хахахах първата тема щом са я заключили нещо не те ли е навело на мисълта ,че тук не и е мястото или няй-малкото е супер глупава , отиди при пластичен хирург да ти смени пола и целия външен вид и да се надяваме че няма да си приличате с това толкова страшно момиче носещо името МЕТЪЛКА![]()
![]()
иначе като цяло проблема е сериозен жива да те оплачем
![]()
![]()
![]()
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
Да не ти пука какво казват другите за теб!
Ако толкова искаш да се промениш - носи лещи , промени стила си , визия ..
Обличай се със светли цветове , гримирай се (умерено) , прави си прически , боядисай се . Пускай си чалга - така другите няма да мислят , че си метълкаПървоначално написано от emmie
![]()
![]()
![]()
На другото момиче според мен му е в пъти по-гадно, че го сравняват с теб...
Какво да направим ние от форума, че да се промениш. Обикновено хората с еднакви прически не ги бъркат за близнаци, защото иначе излиза че всичките 17000 чалга шаврантии са близначкиЯвно наистина си приличате, примири се... никой не е уникален
az i moqta bff si prili4ame vsi4ki mislqt 4e sme sestri no za men tova nqma zna4enie za6toto i dvete sme si super i vs ni haresvat
уау сериозноооПървоначално написано от an4itoyo
![]()
и ние к'во?
ии Flopper - де да бяха само 17000![]()
-You, obviously. *smile*
_________
а стига беПървоначално написано от an4itoyo
малееее всичките до една сте невероятно прости мастии
![]()
Момичето поиска съвет а не да говорите за чалгата и метъла .. И кат почнете да казвате на всяка чалгарка ку**а нещо ли печелите? И за мен НЯКОИ метъли и метълки са ужасно гнусни и миризливи същества но не споделям мнението си публично.
По темата:Да не ти пука дали ви сръвняват или не.В моето училище има една дето прилича на мен но тва изобщо не ме дразни но ти ако искаш толкова много няква промяна носи се по различно от нея.