- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Спешенен съвет!
С гаджето ми правихме секс, и презарватива се скъса.Тя взе ескапеле и 10-12 след това, тя повърна течност( вода) Възможно ли е да е то това че тя е закусила обилно или хапчето е било изхвърлено?До колктоо знам 3 часа след като се приеме, ако няма проблеми, би трябвало да се е усвоило.Трябва ли да вземе друго хапче.Моля за съвет, подходете сериозно.
Ако до 3 часа повърне тоагава трябва да се приеме още една таблетка. Така пише в листовката. Трябваше да си я запазите.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Не случайно всеки казва "...Преди употреба прочетете листовката!"![]()
По темата: да знаеш, нищо не разбрах от поста ти!Давай по-точно обясненията! Кажи кога е повърнала, кога е взела хапчето...
![]()
// "Боже, колко мъка има на тоя свят, Боже...!"![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Ами 14-15 часа след приемането е повърнала.Ще се наложи ли да вземе друга?
Искаш да кажеш,че е повърнала 14-15 часа след взимането на хапчето или към 14-15 часа на обяд ? Уточни се,че нищо не ти разбирам...Първоначално написано от habachick
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Ти не можеш да четеш ли ? "14-15 часа след приемането на хапчето" .....е достатъчно ясно !Първоначално написано от nefchi_bs
![]()
![]()
![]()
Според мен няма смисъл от друго хапче..Е,ако беше повърнала преди 3 часа след приемане на хапчето - тогава трябваше..Първоначално написано от habachick
Вие Ескапела го направихте заместител на Пес...
Ми не знам нещо не можах да го схвана тогаваПървоначално написано от miishell
![]()
![]()
Сега го разбрах...
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Направо вместо презервативи, гълтат Ескапел. Което е най-голямата възможна простотия, която може да им дойде на акъла... Ще си търсят организма след години, ама нъцки...Първоначално написано от BiGBaDWolF
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
ТОЧНО!Първоначално написано от LadyDi
Хора не се бъзикайте проблемът е сериозно.Кажете кавко може да се направи? На нея и е лошо и я бои главата и й се вие свят.Означава ли това че хапчето РАБОТИ?