- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ако някой пътува Варна-София тия дни
Утре съм при вас и в късния следобяд потеглям за София.. ако някой иска да пътува фрии в тая посока да казва.. пускам тема, щото нЕма да върна някой за компания, че си е скука целия път натааам, обратно и т.н., Ако е някой редовен, може и почерпка да направим на местно ниво![]()
п.с. за по-капризните, пътуването е с чисто нов джип, така че е достатъчно комфортно.
та така )
Не искаш ли да си организираме едно Джулайче, а?![]()
![]()
My heart is broke but I have some glue
От Варна към София или обратното![]()
И 2 двете посоки имам малко работа, ще поема и част от разхода за гориво.Зависи обаче кога.![]()
От Варна към София.. тръгване след 18ч някъде.. ама колко точно, зависи от това кога точно си изпия питието там, където съм седнал ХАхА
разхода не го мисли, моя грижа е
ЕЕЕеееее :< За София съм пътник на 6ти, но утре можех да скоча до Варна.
Ама ти във Варна ли си сега или тепърва ще ходиш?
Първоначално написано от stefity
Първоначално написано от machoka
ахам, утре ще ида, утре ще се върна.. но проблема натам е, че ще бързам доста иии не поемам отговорност за друг с мен.. докато навръщане ще е лежерно..и точно там е проблема с доспиването хаха. Ей за тва мразя да не бързам.
И няма да се обадиш за бира? Възмутена съм...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Е, нищо тогава, друг ден ще ходя.
Приятен път, на връщане може да се отбиеш в Търговище, ако искаш и тука да ударим по едно питие.![]()
Съвсем откровено ме изкушаваш, не че имам някаква работа във Варна, но ми е любимия град, ти си приятна компания, ще си дрънкаме по пътя и ще слушаме хубава музика... а аз ще си пуша цигарки...![]()
Give me your best shot motherfucker!
Пуу, не съм ви видял постовете, иначе щяхме да направим схемата ))
иначе пътуването ми беше доста приятно.
Те така стават нещата. Пускаш обява и после не четеш отговорите. Срамота!Първоначално написано от machoka
Grumpy old madman