.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2

Тае-Бо с Били Бланкс

Така. Като за начало се извинявам за тъпото заглавие. Значи правила съм преди месец тези упражнения - http://www.youtube.com/watch?v=GP-ADSVstD0 /като давам линка за 1 част имам впредвид и останалите 4/. Искам да отслабна... и аз незнам колко кг... зависи... ако потръгне... Та идеята ми е като включа 30 мин. каране на велосипед и горе-долу здравословно хранене (сега имам повече време да си обмисля менюто нали съм във ваканция ) за колко време може да сваля някое друго килце. Ако сте пробвали запишете впечатления... Общо искам да разбера колко пъти седмично (мисля че ще трябва всеки ден ). Съжалявам ако има друга такава тема или ако цялостното и оформление ви се стори глупаво, но просто нямах време.

Аз си тренирах вкъщи 3 пъти седмично по 1 ч. , първоначално с филмчето за начиаещи после с това за напреднали . Няма точно определени килограми , които се свалят за определено време , зависи ти колко имаш нужда да свалиш . Мн. е приятно , но не го прави всеки ден първо мускулите ти няма да са отпочинали и ще се натрупа умора , второ ще ти писне на втората седмица , успех .
    Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си