.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Голям фен Аватара на Callisto

Изкуствени мигли

Здравейте!
    Наскоро ми се прииска да си сложа изкуствени мигли, но от тези на снопчета. Преди година ходихме с най-добрата ми приятелка да и сложат и изглеждаха невероятни. Изобщо не си личеше, че са изкуствени. Взеха и 20лв и по 2лв на месец за потдръжка. Казаха и да не ги маца с тоалетно мляко, за да не падат.
    Въпросът ми е има ли смисъл да си слагам сега за морето и ще паднат ли от солената вода?

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Те хубаво стоят, но после оставаш и без твоите...

Аз за бала си бях сложила мигли и седяха уникаалнооо....малко е гадно като ги махаш, пада някоя друга мигличка ама не са чак толкова много, че да си личи

След като ги махнеш ,определено ще падне и някоя мигла от естествените ти.
    Не знам дали ще паднат от солената вода, но според мен няма смисъл да си слагаш за морето, но разбира се това е моето мнение и аз не си го налагам .
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Определено ще стоят мн хубаво, но няма смисъл да ги слагаш на морето и да се притесняваш, че ще ти паднат : )
    Y soy, una chica enamorada de tus caricias ♪

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    За морето няма смисъл да слагаш. Кой знае пък, ако не са залепени хубаво може и да паднат. Не те плаша, обаче по-хубаво си ги сложиш, когато не си на море. Тогава няма да се притесняваш, дали ще паднат. Се пак като се притесняваш може би ще ги пипаш постоянно. Недей, изчакай след морето.

Голям фен Аватара на Callisto
    Е то потдръжката не е толкова скъпа и няма за какво да съжалявам. Корекцията е само 2лв и то цялостната, а не на снопче. Иначето най-добрата ми приятелка си ги носепе доста дълго време и изглеждаха зашеметяващи и беше много доволна.

Цитирай Първоначално написано от Goddess

И аз се чудех дали да си слагам, но май щеизчакам за след лятото.

anonymous708973
    Guest
    Хубаво де, ами как ще си махаш сенките и очната линия (примерно), без да си оклепаш миглите с мляко?

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Хубаво де, ами как ще си махаш сенките и очната линия (примерно), без да си оклепаш миглите с мляко?
    аз ги махам с мокри кърпички

Калисто къде е тая процедура за 20лв. , аз се навих да си сложа и само 2 лв е поддръжката я сподели ?

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
    Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Не е вярно това, поне доколкото знам аз е само мит. Когато на 2-те ми приятелки абитуриентки им сложиха мигли, гримьорката ги увери, че няма да им падне и 1 косъм от техните мигли. Така и стана.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си