- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обичаше ли ме или беше мръсна ку*ва ?!
Такамм ... ще ви разкажа какво ми се случи в рамките на изминалите 2 месеца. Момче на 17 год. съм, не съм много по сериозните връзки... такъв тип съм, че "дебна да ебна" , разбирасе има и изключения / някои момичета не са такива/ .. та преди 2 месеца си хванах приятелка, 7 клас. 13 годишна. при това беше и девственна, всичко беше на 6, минаха 2 седмици със дълго молене и накрая ми пусна, беше луда по мен, на всяка 2-ра дума твърдеше, че ме обича безкрайно.. и така всичко до преди 2 дни.. имам един познат и със него се развозваме насам-натам .. една вечер и тя доиде със нас.. на другия ден бях извън града, целия ден тя е била със него докато мен ме е нямало. Бях сигурен, че е имало "нещо" / самият манталитет си й беше KУРВЕНСКИ / като се прибрах започнах да й се карам / по принцип си я правя "леко" на луда, да свиква от малка а не да ми се качва на главата/ и скъсах със нея, преди няколко седмици пак я бях отрязал но на другия ден - пак бяхме заеедно, но този път беше различно... и очакванията ми се потвърдиха .. от сигурен източник разбрах, че се е ръчкала с него... не съм изпаднал в ревност или некфи шокове .. не се бях привързал мн. към нея .. а ми е мн. интересно .. твърдеше че ме обича страшно много ... ако си мислите, че е имала някаква материална изгода от мен - не беше така ... дори 1 кафе не съм я черпил :Д .. не съм и мислил, че може да направи нещо такова ...
.. ТА кажете .. според вас всички ли момичета са такива ?! защото според мен - ДААААА !!!
От страна на секса откакто я разтворих .. се е раздавала на МАКС / свирки , в дупито , в путито / пълна програма .. ама защо ли направи така мръсницата просто незнам ?! Ако не беше станало така щях да си я държа .. ама така просто ми се уби желание и всичко ?!![]()
Споделете вашето мнение ?!
Не всички момичета са такива..Това,че си срещал само такива,не означава,че всички са такива..
Както и да е..
На тези години е нормално..А и сега повечето се водят по модата /стават курви,абе такива простотии/..Повечето момичета се водят от "приятелките" си и им подражават...И виждаш какво става..
Но и ти имаш вина...Имаше ли въобще някакви чувства към нея,че трягна с нея..На тези години малките се връзват на 17-18 даже и на 22 годишните и от малки започват да изкурвясват..Но както и да е..
Няма смисъл да си "убиваш" желанието..Намери си някоя на твоите години и си живей живота![]()
..
Според мен тя ,ще стане курва.Ти казваш ,че се е раздавала на мах ..
И НЕЕ- не всички момичета са такива!Това ,че ти си попаднал на такава не означава ,че всички са такива. И според мен си я отблъснал ,като си я правил на луда за да не ти се качва от малка на главата .. и щом тя е на 13 години ,а ти си на 17 и си се молил 2 седмици да ти пусне .. а тя е на 13 ,както казах.. незнам просто .. пф ..
![]()
Не всички са такива...Нито приятелът ти е такъв нито тя те е обичала толкова.. Нито ти нея.. Ще си намериш нещо много по-добро.. Успех![]()
Зачи братле ще ти разкажа една моя история ти сам си прецени:така преди време и аз излизах с едно малко миндилче като тая твойта ,е не беше на 13 кат та твойта а на 15 but however тя си имаше приятел с когото ходиха от доста време а аз и бях любовник така да се каже освен че се чукахме си споделяхме доста неща и съм я питал не го ли обичаш тоя твоя че му изневеряваш с мен а тя ми каза ами да обичам го но и теб те обичам, и вярно че наистина беше така,и след тва я питах добре не разбираш ли че така нараняваш хората а тя ми каза живота си е мой и аз правя каквото си искам с него никого не наранявам каза ми сащо че и нейните приателки също го правят с други момчета не само с приятелите си но не се чустват виновни абе общо взето разбрах това тя и нейните приателки не са курви не в никакъв случай, те просто са още много малки за да знаят какво са чувства какво е да имаш доверие на някого какво е наистина двама души да се обичат, всичко това си идва с възраста с годините ,тва че првят секс с всеки който им намигне не значи че са големи или разбират нещо, тъкмо обратното.
досега ми е ревала по телефона, че ме обича ... да е мислилагадно ми е ма кфо да праа ..
Помисли си много добре по въпроса и дали имаш сила да и простиш.Ако неможеж да и простиш просто продалжавай напред и с усмивка.Не е последната.
![]()
Born Bad,The Dog who loves too much!
---------------------------------------------
Малка поправка .. всички малки к*рвички СА такива!!
Останалите, които се смята, че имат малко повече акъл не се включват към графата ..
И ти не си много чист, така че не обвинявай само нея. Ако държеше повече на нея нямаше "да минат 2 седмици с дълго молене". Ако не си искал нищо сериозно с нея какво се оплакваш вмомента?
Както се изрази си тип "дебна да ебна", защо момичетата трябва да са ти верни тогава?! Мислиш, че го заслужаваш ли?
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
и ти си виновен донякъде сам каза тип дебна да ебна за кво си я моли 2 седмици да ти пусне тъпо е според мен но това е само мое мнение
Първоначално написано от sexy_baby_originale
Повечето тинейджърки в днешно време разсъждават така, както OneBoy разказа... което е доста кофти!!! Аз също мога да дам подобен пример. Момичето, с което съм в момента (вече 5 месеца и нещо) ходише с друг, когато реши да се позабавляваме (меко казано) една събота. Две~три седмици след въпросната събота тя скъса с него и тръгна с мен. Твърди, че ме обича и че не й е било така яко с никой друг.. при положение, че е на 18 години и е имала 1 тон връзки (с над 20 полови контакта с различни).
Случва се да ми изчезне от погледа за няколко часа вечер или за ден, защото има по-специфична работа. Реално аз не знам къде и какво прави точно тогава и разбира се ми минава какво ли не през акъла. Но й вярвам или поне се опитвам. Тегава раота са тийновете...
Винаги си имайте едно наум, не се впускайте и отдавайте изцяло на една връзка без да сте сигурни в нея, за да не останете жестоко наранени. Само мисълта, че преди няколко часа е лапала на някой **** и после ме целува... и ми идва да и гръмна два шута във фейса (черен хумор).
Girls: Cigarettes are only sexy in photographs!
пуснала ти е на 13 лол не е курва да знаеш
ОДИН!!!
Добре бе, пичаго .. Сам си казваш, че такъв ти е манталитета, "дебнеш да ебнеш" или там както му казваш .. Ясно е, че и средата ти е такава, ти сам си каза, че си видял, че момичето е .. леко. Тогава за какво изобщо задаваш въпроси?.. Средата ти е такава, приятелите ти са такива, ти сам търсиш такива момичета.
Как тогава ще повярваш, че има и свестни като се ровиш само за курви?
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Пич знаеш ли к`во ти тре ? Един здрав бой и нищо друго.
Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея
Само не разбрах защо някои нападате момичето,като авторът на темата е пълен задник.Изобщо не ти пука за нея и ти е все тая какво става с нея,обаче тя била курва![]()
Ми ако приятелят ми беше такова леке като теб,и аз бих спала с друг.Момичето заслужава по-добро от теб,дано го намери.
А колкото до теб-айде първо стани мъж,та после да определяш другите какви са.Пикльо нещастен.![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Сам не знаеш какво искаш и къде се намираш.
Нямам думи.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
пич ти сам си каза че си тип дебна да ебна кфо се притесниаваш![]()
F**K YOU!![]()
![]()
-__________----_____|]= ==
...../_==o;;;;;;;;_______.:/
.....), ---.(_(__) /
....// (..) ),
...//___//
..//___//_________uu$$$$$$$ $$$$$$$$$$uu__ ________
_________u$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$u______
Логично е както се държат с теб така и ти да се държиш с хората. Определено не я оправдавам, но едно 13 годишно дете лесно се манипулира от средата и хората около нея. Дано и ти осъзнаеш своите грешки в дадената ситуация и отношението ти към жените. И за Бога хора животът може да бъде много повечее от вулгарния начин, по който съществувате.
браво _buterfly_![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Не всички са такива .. на един приятел му се случи нещо такова ама по - различно и сега страда за нея въпреки че няма смисъл ..
Т`ва супер много ме издразни >.< Значи ти можеш да се държиш както си искаш с нея, да я използваш за всяко едно нещо и накрая..Ми мога да ти кажа, че напълно си заслужил случилото се..Намери си няква на твоите години и се разигравай с нея..Първоначално написано от yeahbeb
Общо взето си голяма отрепка.
А оная е 13-годишна незнаеща какво иска пикла, лека пикла.
Та това е, какво му се чудиш...
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
мързи ме да ти чета целия пост щот е мн дълъг но ти отг веднага.. Всички жени са курви без изключение![]()
Exorcism !
Но не можем да отречем, че и пичагата е високопланински джентълмен.
Чушка.