Зачи братле ще ти разкажа една моя история ти сам си прецени:така преди време и аз излизах с едно малко миндилче като тая твойта ,е не беше на 13 кат та твойта а на 15 but however тя си имаше приятел с когото ходиха от доста време а аз и бях любовник така да се каже освен че се чукахме си споделяхме доста неща и съм я питал не го ли обичаш тоя твоя че му изневеряваш с мен а тя ми каза ами да обичам го но и теб те обичам, и вярно че наистина беше така,и след тва я питах добре не разбираш ли че така нараняваш хората а тя ми каза живота си е мой и аз правя каквото си искам с него никого не наранявам каза ми сащо че и нейните приателки също го правят с други момчета не само с приятелите си но не се чустват виновни абе общо взето разбрах това тя и нейните приателки не са курви не в никакъв случай, те просто са още много малки за да знаят какво са чувства какво е да имаш доверие на някого какво е наистина двама души да се обичат, всичко това си идва с възраста с годините ,тва че првят секс с всеки който им намигне не значи че са големи или разбират нещо, тъкмо обратното.