.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Тампон

Тампон

ЗДр ! имам сериозен проблем и бързам.. Понеже ми е дощло и слагам тампони, сутринта сложих един и сега ог няма..... Бърках на вътре и не мога да го открия ? След малко отижвам на генеколог.. Ще боли ли на нкой случвало ли му се е щеме режат ли ?

Сори за грешките нямам време

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Няма къде да се е загубил. Да не се е изхлузил и паднал в тоалетната? Опитай се да си свиеш мускулите и да напънеш - ако е вътре ще излезе.

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Няма къде да се е загубил. Да не се е изхлузил и паднал в тоалетната? Опитай се да си свиеш мускулите и да напънеш - ако е вътре ще излезе.
    Не става. нищо не излиза.. Аз като се прибрах напрово не издържах и влязох директно във тоалетната и го забравих ...
    Погледнах вътре, но го нямаше... Незнам.. Дали да ида за всеки случай ?

Отивай на лекар ние не можем да ти помогнем..

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Отиди за всеки случай. Според мен ако е бил напоен може наистина да е паднал и да не си обърнала внимание. Иначе не виждам как може тампона да е вътре а да не можеш нито да го напипаш нито го усещаш. Иди на гинеколог все пак.

Иди на гинеколог .. тука няма как да ти кажем със сигурност какво е станало!! ..

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    ГИНЕКОЛОГ... Ако е паднал няма проблем но ако не е ... За това ходи на гинеколог за да си сигурна и спокойна..

И вътре да е, няма къде да отиде. Просто ще ти го извадят. Не вярвам да боли.

Една съученичка беше ходила да и го вадят и каза че 15 минути се мъчели докато го изварят че се бил разпокъсал. Причината поради която и е отишъл чак на май***а си е че са я опънали докато е била пияна а момчето още повече.

Ходи на генеколог съмнявам се да боли докато ти го вадят...А може и да си го изтърсила в тоалетната

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от pavkata16
    Една съученичка беше ходила да и го вадят и каза че 15 минути се мъчели докато го изварят че се бил разпокъсал. Причината поради която и е отишъл чак на май***а си е че са я опънали докато е била пияна а момчето още повече.

Е нали има конец тоя тампон... аз мисля,че е паднал..

Град
    Русе
    За всеки случай отиди на лекар..Ние не може да ти кажем какво да правиш..Може да е паднал или пък да е "отишъл на вътре"..Но ако е втория случай - съмнява ме да те боли..
    Няма страшно

Супер фен Аватара на Passi0n
    е как ще го няма
    ти да не си бездънна яма

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си