.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Абре защо така :D

Снощи се запознах с 2 момичета на джулая, сякаш вечерта хубави бяха, но сутрента като светна и като ги видях, чак се замислих дали да ги питам кво правят
    Май, май нещо на грима се дължи, я ме светнете

Е ко ебa ли ги или не? Ти не беше ли Virgin :P

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Няма грозни жени има малко алкохол (ся на лс 20 псувни и 7 кълнения да умра)

Цитирай Първоначално написано от VinDiesel
    Няма грозни жени има малко алкохол (ся на лс 20 псувни и 7 кълнения да умра)

нещо такова тряа очакваш а иначе си абс прав

Да бе, не съм ебал
    ташак си правя малко из форума, че съм толкова отчаян, но истината е там, че не ми се занимава с курвенски истории, искам нещо, което да ме накара да потръпна :/ за сега само 1 момиче успя да ме накара да го направя това нещо, но за жалост, тя няма никакви симпаити към мен :/
    От тогава насам сякаш нищо не е същото искам нея иии точка... не съм спрял да си мисля за нея, ноо по-малко
    Ще я тормозя аз .. ако треа "Палатка ще опъна" ;]

Абе с "тормозене" няма да стане. Гледай да й направиш впечатление и да се сближите примерно, ама насила хубост не става... Ако не те иска момичето кво да се прави, мн други има.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn
    Абе с "тормозене" няма да стане. Гледай да й направиш впечатление и да се сближите примерно, ама насила хубост не става... Ако не те иска момичето кво да се прави, мн други има.
    Тя ме резна още преди месеци, но това е друга тема ...
    Не правете Офф-топик

Супер фен Аватара на diksi
    Абе тя цялата тема си е оффтопик Смис.. Защо точно в раздел Секс я пусна.. Нали има Кофа?

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    т.11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си