- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Nokia E серийте -- Помощ спешно е !!!
Хии хора пак ви пиша за моите тъпи проблеми ама тоя път е спешно та... имам нокия е65 и имам 1 проблем - когато ми пращат файлове по блутута - песни снимки и т.н те ми се записват в съобщенията и чак оттам трябва да ги прехвърля в картата памет което е адски неудобно та да ви питам някой знае ли решение човърках се в настройките ама не намерих нищоэта моляви кажете как да го опе го оправя щоту накрая тоя телефон ше го метна в земята
![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
при симбиана е така
независимо дали е е серия, н серия.
при другите нокии които не са със симбиан, файловете директно отиват в папка Получени, в паметта на картата
Пий Бира За Да Станеш Човек
Ми метни го, къв ти е проблема?
И земи се научи да пишеш малко по-разбираемо....
Utopia ти реши всички проблеми...
Ъмм ше се научаА тоя симбиан има ли как да го сменя че ме дразни
![]()
ЪмМм телефона все още няма го сменям ама тоя симбиан адски тъпо са го измислили да няма такава настройкаа да питам други начини да го сменя ?
няма начин да го промениш.
симбиана си има своите минуси и своите .. може би по малко плюсове :)
но като цяло лично аз с ъм доволен.
е51 ползвам вече 3 години, активно говоря. мин по 80 разговора на ден.
на втората година му смених батерията.
е 52 също е добра машина. само трябва да е made in finland
или поне hungary
румънските телефони са пълни боклуци
Пий Бира За Да Станеш Човек
Symbian е операционна система с отворен код, предназначена за мобилни устройства. Symbian Foundation е компанията разработваща операционната система.Първоначално написано от bebzgirl
На 24 юни 2008 година компаниите Nokia, Sony Ericsson, Motorola и NTT DOCOMO официално заявяват сливането на различните платформи в обща. Заедно с AT&T, LG Electronics, Samsung Electronics, STMicroelectronics, Texas Instruments и Vodafone създават некомерсиална организация - Symbian Foundation. Nokia анонсира покупката на всички дялове на Symbian Ltd. и се аганжира да предоставя изходните кодове на Symbian Foundation [1].
Демек все още НЕМОЖЕ да се смени