.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 127
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    peshost, Rebus, фанатици има и сред християните. Много е грешно да се асоциират двете неща. Религията сама по себе си не призовава към убийства. Това, че на нас ни е насаждано години наред да мразим турците е съвсем отделен въпрос. Да, историята не лъже, но не е правилно да обвиняваме религията за издевателствата над народа ни.
    Божее, насаждано ни било да ги мразим, след това, което са ни сторили да ги обичаме ли??? И точно преди време религията е причината, имам чувството, че история не си учила. И след като по този въпрос, много можем още да спорим, а не му е мястото тука, аз приключвам по този въпрос. Вече си казах мнението за автора - това никога не бих го направил! Грешно и глупаво е, причините ги има на предишните страници.

Не знам хора,може би никога не сте се влюбвали по подобен начин .Наистина да направите всичко за половинката си .Наричайте ме луд,психясал,урод и каквото искате,но аз предпочитам да бъда с нея и да съм щастлив,защото в крайна сметка това е смисъла на живота .Не мога просто да й кажа сбогом и край .Никога няма да го преудолея,сърцето ми щя търси само нея

И още нещо .Стига сте се впрягали толкова .Защо упреквате другите,че вярват в това,което вие не вярвате .Всеки си има право на избор .И религията не определя националността .В повечето страни има по няколко вероизповедания,но не се делят толкова .

PEACE

Цитирай Първоначално написано от Brabbit
    Не знам хора,може би никога не сте се влюбвали по подобен начин .Наистина да направите всичко за половинката си .Наричайте ме луд,психясал,урод и каквото искате,но аз предпочитам да бъда с нея и да съм щастлив,защото в крайна сметка това е смисъла на живота .Не мога просто да й кажа сбогом и край .Никога няма да го преудолея,сърцето ми щя търси само нея

И още нещо .Стига сте се впрягали толкова .Защо упреквате другите,че вярват в това,което вие не вярвате .Всеки си има право на избор .И религията не определя националността .В повечето страни има по няколко вероизповедания,но не се делят толкова .

PEACE
    Влюбвали сме се..Абе почти всеки втори те пита..тя готова ли е да направи такава жертва за теб,каквато ти за нея ?Така и не отговори..На бас,че не е готова?

.Защо упреквате другите,че вярват в това,което вие не вярвате
    А?

Не е готова да направи такава жертва и никога няма да бъде готова.Религията за нея е над всичко,но какво се предполага да направя???Да се предам може би никога

Не е готова да направи такава жертва и никога няма да бъде готова.Религията за нея е над всичко,но какво се предполага да направя???Да се предам може би никога
    А ок,изводите си ги прави сам дали си заслужава.А нейните родители познават ли те?

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Гледала съм "Време разделно". Нито оправдавам турците, нито ги харесвам, нито подкрепям връзките на българи с турци.
    Просто ми се струва грешно да обвиняваме религията им.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Гледала съм "Време разделно". Нито оправдавам турците, нито ги харесвам, нито подкрепям връзките на българи с турци.
    Просто ми се струва грешно да обвиняваме религията им.
    Ама колко пъти трябва да кажа че не е туркиня
    олеле...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Каквато и да е, щом ще сменяш вяра заради нея - не става.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Каквато и да е, щом ще сменяш вяра заради нея - не става.
    а какво да правя тогава

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Brabbit, казаха ти вече - предложи й компромисния вариант и двамата да си запазите релитгиите и да бъдете заедно въпреки това. Ако наистина се обичате толкова много религията ще ви бъде най-малкия проблем. Не знам дали си ми прочел предния пост внимателно, но както казах за мен ти си доста наивен, а тя доста хитра. Само по казаното от теб мога да го определя без дори да ви познавам. Тя не е готова на такава жертва, а ти готов ли си? Мисли разумно. Още си малък и колкото и да не ти се вярва в момента - вероятността да си с нея цял живот е 1 към 100. Не изглупявай да разваляш отношенията с родителите си заради едно момиче. Аз съм женско и ти го казвам - не си заслужава
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    а какво да правя тогава
    Провери дали имаш топки?

Ако имаш - дръж се като човек с тесостерон в кръвта.

Ако нямаш... go away you 'traitor...

П.П. Шефке, не го трий.

Само го редактирам.
    LadyDi

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

мда бе да си сменя религията заради няква рязана бургия да не сам луда..

Brabbit спомни си колко хора са дали живота си , за да запазят християнството в България. Оставяли са вдовици , сирачета ...... Умира ли са , но не са приемали исляма. ПОМНИ СВОЯ РОД !
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

Може би е малко късно да се включа и аз,но все пак... Немога да разбера защо нападате момчето. като неможете да му помогнете,не го убиждайте и затруднявайте още повече.
    До автора...Много добре те разбирам. В момента съм точно в твоето положение,само дето мен не ме искат родителите на момчето ми... С хиляди заплахи,че няма да му дават пари,че ще го изгонят от тях и какво ли още не,принудиха го даме остави,а не искаше,беше му много трудно,виждах го. Сега страдам,побърквам се в тази задънена улица...Какво да направя? Няма какво. Бих сменила вярата си заради него,всичко бих направила,защото немога да дишам без него... За това ако обичаш момичето,направи както мислиш,че ще е по-добре за теб. Не слушай хората,докато не дойдат на наше място,няма да ни разберат и ще ни упрекват. За любовта няма граници!!!

Не бих си сменила религията.. :]

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Според мен е срамота да се наричаш БЪЛГАРИН,ако толкова лесно би зарязал религията си заради момиче!!! И да те светна-тя е помакиня така се нарича българин с турска вяра...

Съжалявам,ако те обиждам по някакъв начин,но за мен религията е много свято нещо и ми става много болно като гледам как хората са станали пълни неверници и заради най-малкото биха се отказали от нея...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Не съм особено набожна, но си знам историята. И никога не бих си сменила религията за КОГОТО и да е. Няма начин.
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    аз останах с впечатлението,че каквито и съвети да получиш,ти пак ще си държиш на твойта и просто упорсваш "заради нея".Ако все пак се замислиш,по-добре наистина изчакай времето да си покаже и тогава си прави каквото искаш.Само да не стане така,че тъкмо ти си сменяш религията,а пък тя си намерила нов (не че ти го пожелавам)
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Защо го мислиш от толкова рано.Отдай се на хубави емоции сега и недей да се притесняваш.Рано ти е да се жениш и изобщо да мислиш за това.Като му дойде времето и ако още си с нея съм сигурно,че все ще намерите някакъв изход от кофти ситуацията.
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си