- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Красиво ли пишете?
г-жата ми каза че не е виждала по интересно писане от моето въпреки че е учителка от 20 г![]()
![]()
мне особено.Като не бързам е ок,чете се ако не друго.Но ако бързам стават едни 'неща'![]()
Една приятелка обаче как пише.Като погледнеш листа е подредено и красиво уж.Ама като почнеш да четеш очите ти стават на компот![]()
Казват ми, че пиша красиво.![]()
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Ми пиша горе долу добре ама като ме мързи пиша ужасно![]()
Само аз мога да си разбера какво съм писал в тетрадките ми . Иначе на конролни пиша печатно .
И аз съм така.Първоначално написано от Stellsy
![]()
Не знам дали е красиво, но поне винаги е четливо. Радвам се, че мога да пиша доста бързо, когато се налага![]()
Доброто приятелство е като доброто вино-колкото по-старо,толкова по-добре.
в повечето случаи грозно защото бързам![]()
`only God can judge me!
мии, не е лошо, но когато бързам хич не е красиво.![]()
горе\долу![]()
Класната ми вика ,че съм измислил собствена азбука![]()
Първоначално написано от ImmortalSportFreak
същата работа съм и аз ; ))Първоначално написано от mArMaLaDkA
пфф.. ми и аз нзз хд .. аве може да се каже че си пиша нормално.Вярно някой букви са печатни други не, ама мен тка по ма кефи как изглежда хд. Ааа и мн зависи по кой предмет пиша, защото например ако пиша по История някфи простотии, 100% ще е написано по най-барзия ии неграмотен начин :д.Пф..а понякога вообще даже не ми се хваща химикалка за тфа надрасквам набързо всичко което тряя, вярно или не ии съм готоваа !!![]()
Почти винаги. Само когато пиша бавно става някакво прекалено равномерно, та чак изкуствено. Като бързам пиша най-добре.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Мисля, че пиша четливо и красиво, но когато бързам (а това е почти винаги) малко си загубвам краснописа, но си е четливо написано.![]()
And so the lion fell in love with the lamb.
-What a stupid lamb.
-What a sick masochistic lion...
ооо ДА и аз съм такаПървоначално написано от PromQueen
Дори не спазвам редовете пиша на ляво на дясно Ужас
понякога буквите отивам в долния или горния ред леле мале
Аз пък пак си го харесвам почерка.Незнам другите казват,че пиша ужасно грозно и само госпожите ми разбират и то не всички.Казват ми че пиша по-грозно и от момчетата
![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
разбира ми себъзикам се , пиша си доста красиво ГРАМОТНО
Ами.. пиша красиво и вярно. Бързам, не бързам - еднакво красиво си пиша. Даскалите само ме даваха за пример.![]()
Като се старая пиша добре, но в повечето случаи драскам както ми падне.