- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как се чувствахте след първият си път?
как се чуствах ли чуствам че съм станала жена нищо поече
Хем се притеснявах супер много и си мислех, че не съм достатъчно добър, хем умирах от кеф и бях в страшна еуфория. Обаче по силен и топъл спомен ми е първата целувка.![]()
Ами добре се чувствах, мислех си, че трябва да побързам, защото закъснявам за даскало... не ми минаваха кой знае какви мисли... май не мислех много...
Чувствах се някак пречистена... то и сега всеки път след секс така си се чувствам.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
перфектно![]()
One 4 the money , two 4 the show
Болеше ме...
Кефех се, че съм го направил. Обаче ми беше и гадно, защото не беше каквото очаквах. Но това само за първия пътСлед това всичко си беше точно
![]()
"Една грижа по-малко", това си помислих.
Беше ми много хубаво.
Като мъж се чувствах вече![]()
Защо ли след първиви път, всички се хвалите ?![]()
I love my girl <3
А супер яко беше
Девойката така и не разбра че ми е първи път. но аз лично се чувствах наистина супер. Щото.. за мен беше нещо ново и сериозно. И.. така.
Бях наистина щастлив и доволен. След това я гушнах.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Беше случайна от дискотека на морето, пияна... по-голяма от мен. Не знаеше, че ми е за първи път. Еми как беше... леко притеснен, малко трудно го вдигнах, но беше добре. Много кофти с тия презервативи нищо не се усеща, но като цяло беше изживяване. Лошото беше, че след това известно време бях на сухо.
Temet Nosce
벨야카
много горд бях,че аз съм намазал първи от приятелите ми![]()
Kristiyana
Чувствах се преди всичко много обичана (не че по принцип не се чувствам така). Всщност се чувствах така, сякаш най-накрая съм успяла да кажа нещо, за което преди не съм намирала думи. Чувствах се наистина прекраснои го пожелавам на всеки.
![]()
Точното сравнение в моя случай е - Супермен , точно така се чувствах , като герой , като някаква възвишена личност допринесла за всеобщото благо. :smt117
Като разбера , ще кажа![]()
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Викам си тая кой знае какво ми е лепнала,ужас ама беше супер
не се изказвай неподготвен,прасе
хм .. е как се чувствах .. беше ми странно .. и се радвах че беше с момче което държи на мен .. чувствах се щастлива и обичана ;дд .. а да и се радвах че не болеше и нямаше кръв и такива простотии![]()
За раzlиka 0т вsiчкi dруgi,аз imам akъл v gлаваta,и сreщу dvе в0дki nе си 0tvаряm kраkaта...[!]