.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Град
    Sofia

Издържане :S

Здравейте хора.... имам един проблем незнам защо става така... значи още не съм правил секс но като се натискаме с някое момиче и нали всичко е ок обаче тоя моя приятел нещо "капе" смешно но донякаде тъжно. Имам предвид че пуска предеякулационна течност което е неприятно, представяте ли си след натискането като ще се наложи да правя секс и ще е неприятно.
    И имам чувството че ако правя секс много бързо ще свърша.Дайте някакви съвети моля.
    П.П. на 17 съм.

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    миииии що не пробваш да правиш секс и тогава ако има проблем да питаш? не е казано че трябва да имаш проблеми при самия секс в крайна сметка, доста е нормално да пускаш предеяаекоуланоционалност тна течност докато си възбуден, споко.
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Град
    Maina Town
    Ами ако няма предеякулационна течност и ако момичето не е възбудено (т.е. подмокрено) как мислиш без нищо мазно дет се вика ще протече изобщо някакъв полов акт???
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Това е от превъзбуда нищо ти няма.. Прави секс и ще видиш колко ще издържиш

Напълно е нормално, няма за какво да се притесняваш.

Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    миииии що не пробваш да правиш секс и тогава ако има проблем да питаш? не е казано че трябва да имаш проблеми при самия секс в крайна сметка, доста е нормално да пускаш предеяаекоуланоционалност тна течност докато си възбуден, споко.
    предеяаекоуланоционалност тна - това даже ми беше трудно да го разчета....

по темата: Нормално е да изкарваш предеякулационна течност, щеше да е ненормално, ако не се случва. При възбуда всеки се "подмокря".
    Да обичаш значи да страдаш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си