- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към момичетата - на коя среща си лягате с момчето
Аз пък колкото и пъти да я чета историята на Калисто, няма да ми омръзне. Направили сте го, тръгнали сте и на следващата вечер ти е предложил да живеете заедно? Егати темповете!На колко години сте били тогава?
По темата... Следващият път график ще си направя. Темата е глупава да. Съмнявам се да е на първа среща, но определено не съм от тези, които ще държат отсрещния (а и себе си) на сухо дълго![]()
Хаха, простолюдието ли ди развали темата
![]()
![]()
![]()
![]()
Както и да е - аз ще си отговоря по темата.
Зависи от възрастта, зависи и от момчето. Едно момче ме чака три месеца, на друго му пуснах още на първата среща. И за двете ситуации не съжалявам и смятам, че съм постъпила добре. Със сегашния ми приятел се познавах отдавна и си го харесвах тайничко, и още на първата ни истинска среща му пуснах.. Не е като докато сме се запознали, да съм преспала с него, нали?
Момичетата/Жените са също толкова сексуални колкото и момчетата/мъжете просто го прикриватПървоначално написано от diksi
![]()
Всъщност жените са доста по-сексуални от мъжете. :>
Доcта тъпа тема бих казала аз!![]()
Как кога, когато поиска ..![]()
Бургас
![]()
Които го харесвам,си лягам на същата вечер с него.![]()
Когато искам,мога и на 1вата среща и на 10тата,а може и никога![]()
А момчетата какво да правим? Да чоплим семки и да ви четем отговорите?![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Може и биричка да пийвате :P
Можеш например да кажеш кога мислиш, че е редно и има ли изобщо такова понятие?
видя ли, че не е страшно... да не говорим, колко добре изглежда като отвориш раздела и да видиш мнение на валдес ...
Ми... да се освободят девойките от плоската идея "Няма да му пусна на първата-втората-десетата среща за да не изглеждам лесна"
Ся дали е първа втора или десета... зависи и от двамата. Кой колко го притеснява да говори за секс.
Ама все си мсиля че.. зрели хора на които им е ясно че не излизат "просто на по кафе" до третата среща ще са се налазили вече
Виж за тийновете.. май е друга нагласата. Адашке, я се изкажи по въпроса?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Първо да отбележа, че аз срещите не си ги броя, нелепо ми се вижда. Е, първите 3 месеца си записвах къде сме ходили, ама спрях...Аз си мисля, че бих искала да съм опознала по-добре човека, не за за да не ме помисли за лесна - аз от първата среща ще знам вече кои момичета мисли за лесни... а за да сме си поговорили за секс, за да няма недомлъвки и гафчета.
![]()
Раздвоена съм по този въпрос.
Ъмм, като направим шест месеца?Поне с първия ми стана така, а съм си още с него... Но не ми обръщайте внимание, аз съм бавна...
определено не на 1ва![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
определеноПървоначално написано от pebals
![]()
One 4 the money , two 4 the show
Щом ме привлича сексуално и го желая-на втората,третара среща вече сме си легнали.Горе долу така е ставало с гаджетата ми до сега