- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- вече парите са по-важни от хората
Днес майки ми разказа,как една нейна колежка разбрала,че е бременна и се зарадва,защото много искала деца.Решила да почерпи,но шефката щом разбрала отишла хвърлила бонбоните и казала следното
''ти малоумна ли си как можа да забременееш,сега кой ще работи вие хора нямате акъл бива ли да сте такива идиоти.Или правиш аборт или те уволнявам!''
Аз лично съм възмутен от начина и на мислене,а и колкото и банално да ви е ето още една причина да учите.
ПО ДЕЙСТВИТЕЛЕН СЛУЧАЙ
просто исках да изкажа възмущение
ОДИН!!!
О, боже. Значи шефката си е направо убийца.
Човешкият живот е най-ценното, особено детския .. Заслужава затвор направо ..![]()
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
еми така си е от край време как то се казва в песента на скорпиън
''ти си капка в дъжда номер,но не и име''
никой не се интересува как си кой ще те мачкат цял живот
ОДИН!!!
![]()
![]()
![]()
нямам думи ..
"За мен парите означават само едно - СВОБОДА!" - Коко Шанел
наскоро изчезна едно момченце, което беше (за жалост) намерено мъртво.. в началото, разбрайки за изчезването му, майка му иска се прибере от работата си, тъй като е ужасена и иска да разбере какво се е случило в действителност с детето и.. шефа и обаче (след като жената му обяснява какво е станало) и забранява да си отиде, заплашвайки я, че няма да и даде заплата...
за мен този случай е дори по-показен.. дадения "шеф" трябва да бъде жестоко наказан..
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
Тая е бахти нещастницата![]()
как е възможно изобщо да го каже,аз ако съм на мястото на бременната ще я направя на 1 стотинка и ще напусна доброволно
![]()
ебахти нещастното същество,ся дай да нямаме деца,щото трябва да работиме..
![]()
такива неща са неморални от човешка гледна точка аз като се сетя се свивам а тоя шеф е като камъкПървоначално написано от wali00
ОДИН!!!
Нещо да ви учудва?
Хората се превръщат в машини за пари.
Шефа/шефката знаете ли колко му дреме, дали си бременна, дали детето ти е болно, дали се чувстваш добре.
Те гледат да си напълнят гушите с пари и правят така, както на тях им е удобно.
Няма право да уволнява бременна жена. НО! - Да не забравяме, че тук е България. ^^
Аз бих й заляла на тая лицето с горещо кафе ... Как така ще ми каже да си убия детето бе?! Я да върви на майната си гъзина!
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Егоизмът на хората няма граници ..![]()
![]()
Простотията надделява винаги, особено в България - нашата мила родна страна!Първоначално написано от MooDy
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
айде айде, много се изсилватеПървоначално написано от danibebi
![]()
по време на криза, нито дума няма да обелите.. ще си мълчите и ще си работите мирно..
и Елито0 ли е каква е.. няма да направите това което казвате 100% .. просто трябва да се примрявате с 'по-висшите'..![]()
наистина е ужасно..
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Ще ми го каже т'ва и няма да доживее до утрешния ден,малко ме интересува коя е и каква длъжност заема.Първоначално написано от ameli
^.. без работа, с бебе, евентуално на съд.. хаха нереално![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
кажи на майка ти да каже на шефката си да се прегледа...
явно нещо не я слуша главния...
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Как може такъв човек да е шеф !?! Та тя няма и грам мозък в главата си... но хора всякакви
Тази шефка нещо не е наред..
Как може да каже такова нещо бе ?
Жената се радва..Пък тя за работа си мисли..О,боже..
Ако бях на мястото на жената - щях да напусна доброволно..
Въобще няма да я търпя тази жена
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
хах.. добре, просто в това време ще ти е много трудно да се опълчиш на шефката си..Първоначално написано от dark_angel3
много оспамих ..
БаФ ма'а му, тоя свят вече съвсем се обърка...![]()
А само като се замислите, че ТЕПЪРВА ни предстои младост, когато шефовете и изобщо всички хора ще сме още по-зле...![]()
Била е стриптизьорка ама се омъжила за германец...Първоначално написано от Lucky991
ОДИН!!!
Ше е интересно ако шефката забременее, да я видим тогава ко ше прави....
Бати шефката.![]()
![]()
Аз бих напуснала ако така ми каже.
![]()
Уча се да отказвам неща, които биха довели до успех, ако условието е да заплатя с вътрешното си спокойствие.