.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    BFD, ето кво ти казвам

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от Reaper93
    Ше е интересно ако шефката забременее, да я видим тогава ко ше прави....
    Аборт?

А шефката освен да я съдят... какво да се прави, хора всякакви.

В края на краищата какво е направила жената? Нали не е послушала тая себична вдлъбната идиотка?
    ШОКИРАЩО!
    Или не толкова... Хора всякакви, включително и извратеняци като въпросната шефка...

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Добре дошли в реалността...

Една девойка по- горе каза "Много филми гледаш" когато й се спомена за "без работа, с бебе и евентуално на съд"... Но по- скоро филмиран е човека, който казва "Ако ми каже така няма да доживее до утрешния ден."

Така стават нещата навсякъде... в тази точно ситуация проблема далеч не е в България... естествено никъде другаде по света няма да ти кажат "Или правиш аборт, или те уволнявам" (доста драстично наистина)... там просто няма изобщо да те наемат на работа ако имаш сериозна връзка и скоро планираш да имаш дете... Никой шеф не обича да си слага главата в торбата, знаейки че след няколко месеца ще трябва да се лиши от служител + да плаща там разните майчински неща.

Не е до еманципация, точно обратното, до липса на достатъчно развитие е... Защото колкото и да се бием в гърдите, че жените имат куп права и видиш ли са равни на мъжете, все още в 21ви век, квалифицирани кандидати за работа са отхвърляни само защото са жени и я има възможността скоро да станат майки.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Тая е бахти нещастницата как е възможно изобщо да го каже,аз ако съм на мястото на бременната ще я направя на 1 стотинка и ще напусна доброволно ебахти нещастното същество,ся дай да нямаме деца,щото трябва да работиме..
    айде айде, много се изсилвате

по време на криза, нито дума няма да обелите.. ще си мълчите и ще си работите мирно..

и Елито0 ли е каква е.. няма да направите това което казвате 100% .. просто трябва да се примрявате с 'по-висшите'..

наистина е ужасно..
    апфф ще ми казва да си убия детето и аз ще си седя мирно и ще и кажа "добре" ли? ти би ли се съгласила на това? аз лично не бих..и такива хора не биха били по-висши от мен.Напротив.Хайде ся и шефката тогава да няма деца,как така ще си прекъсва работата?!

Ако бях на мястото на мъжа на колежката на майка ти, щях да постъпя по най-разумния начин
    Щях да си взема най-спокойно една бухалка и по най-уравновесения начин да строша главата на шефката си.
    За жалост няма доказателства, за да се осъди за рекет :/ така, че това остава само ;]

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Не мога да коментирам просто .. толкова малки хора да има на този свят .. не ми се мисли просто.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от viqnkababyy
    О, боже. Значи шефката си е направо убийца.
    Човешкият живот е най-ценното, особено детския .. Заслужава затвор направо ..

Мега фен
    Колко прости хора има....ама все пак сме в България, няма нищо чудно.

Цитирай Първоначално написано от darkPaladin
    еми така си е от край време как то се казва в песента на скорпиън

''ти си капка в дъжда номер,но не и име''

никой не се интересува как си кой ще те мачкат цял живот
    И аз се сетих за Humanity. т'ва, което е казала, е ужасно, но тя единствено въпросната шефка ще страда от това. Явно за нея работата е всичко. Има и такива хора, какво да се прави.

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    Лелееее.. нима е възможно подобно нещо.. Просто останах без думи ...

Голям фен Аватара на anitapz93
    Град
    Sin City
    За някои хора, като тази шефка, е важна само работата, а не личния живот. Наистина работат е важна, защото без нея няма да имаме пари, но не мога да проумея защо трябва да загърбиш личния си живот, да нямаш деца и семейство, заради работата. На тая шефка й има нещо!!!! Какво й пречи да наеме някой друг на мястото на тази жена докато е в майчинство. тя явно има накакъв проблем, за да говори така.

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Ако ми го беше казала тва на мене щях да напусна
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от Paramour
    Ако ми го беше казала тва на мене щях да напусна
    глупаче стой си работи какво ще ти направи ще те уволни ли?

Ако го направи ще ти плаща неустойки
    ОДИН!!!

Щото в България останаха много,ама наистина МНОГО МАЛКО хора,които могат да се зарадват дори и съвсем мъничко за чуждото щастие.Тука сме сбирщина от комплексари,които само завиждат и не могат да приемат,че някой е повече от тях.Очевидно тея жени,за които стана въпрос,са комплексирани,самотни,нере ализирани и отдадени на работата(въпреки,че сигурно и там не могат да успеят!)
    Цитирай Първоначално написано от finger4o
    Американски форум: Питаш и ти отговарят

Руски форум: Питаш и ти отговарят с въпрос

Български форум: Питаш и веднага всички започват да ти обясняват колко си тъп

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си