- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- вече парите са по-важни от хората
BFD, ето кво ти казвам
Аборт?Първоначално написано от Reaper93
А шефката освен да я съдят... какво да се прави, хора всякакви.
В края на краищата какво е направила жената? Нали не е послушала тая себична вдлъбната идиотка?
ШОКИРАЩО!![]()
Или не толкова... Хора всякакви, включително и извратеняци като въпросната шефка...
Добре дошли в реалността...
Една девойка по- горе каза "Много филми гледаш" когато й се спомена за "без работа, с бебе и евентуално на съд"... Но по- скоро филмиран е човека, който казва "Ако ми каже така няма да доживее до утрешния ден."
Така стават нещата навсякъде... в тази точно ситуация проблема далеч не е в България... естествено никъде другаде по света няма да ти кажат "Или правиш аборт, или те уволнявам" (доста драстично наистина)... там просто няма изобщо да те наемат на работа ако имаш сериозна връзка и скоро планираш да имаш дете... Никой шеф не обича да си слага главата в торбата, знаейки че след няколко месеца ще трябва да се лиши от служител + да плаща там разните майчински неща.
Не е до еманципация, точно обратното, до липса на достатъчно развитие е... Защото колкото и да се бием в гърдите, че жените имат куп права и видиш ли са равни на мъжете, все още в 21ви век, квалифицирани кандидати за работа са отхвърляни само защото са жени и я има възможността скоро да станат майки.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
апфф ще ми казва да си убия детето и аз ще си седя мирно и ще и кажа "добре" ли?Първоначално написано от ameli
ти би ли се съгласила на това? аз лично не бих..и такива хора не биха били по-висши от мен.Напротив.Хайде ся и шефката тогава да няма деца,как така ще си прекъсва работата?!
![]()
Ако бях на мястото на мъжа на колежката на майка ти, щях да постъпя по най-разумния начин
Щях да си взема най-спокойно една бухалка и по най-уравновесения начин да строша главата на шефката си.
За жалост няма доказателства, за да се осъди за рекет :/ така, че това остава само ;]
Не мога да коментирам просто .. толкова малки хора да има на този свят .. не ми се мисли просто.![]()
Първоначално написано от viqnkababyy
Колко прости хора има....ама все пак сме в България, няма нищо чудно.
И аз се сетих за Humanity. т'ва, което е казала, е ужасно, но тя единствено въпросната шефка ще страда от това. Явно за нея работата е всичко. Има и такива хора, какво да се прави.Първоначално написано от darkPaladin
Лелееее.. нима е възможно подобно нещо.. Просто останах без думи ...
За някои хора, като тази шефка, е важна само работата, а не личния живот. Наистина работат е важна, защото без нея няма да имаме пари, но не мога да проумея защо трябва да загърбиш личния си живот, да нямаш деца и семейство, заради работата. На тая шефка й има нещо!!!! Какво й пречи да наеме някой друг на мястото на тази жена докато е в майчинство. тя явно има накакъв проблем, за да говори така.
Ако ми го беше казала тва на мене щях да напусна![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
глупаче стой си работиПървоначално написано от Paramour
какво ще ти направи ще те уволни ли?
Ако го направи ще ти плаща неустойки
ОДИН!!!
Щото в България останаха много,ама наистина МНОГО МАЛКО хора,които могат да се зарадват дори и съвсем мъничко за чуждото щастие.Тука сме сбирщина от комплексари,които само завиждат и не могат да приемат,че някой е повече от тях.Очевидно тея жени,за които стана въпрос,са комплексирани,самотни,нере ализирани и отдадени на работата(въпреки,че сигурно и там не могат да успеят!)
Първоначално написано от finger4o