- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какви цигари пушите ?
различни щотоо вземам от тея 3лв нелегалнитеи квито имат такива дават... някои път неискат да ми дават
иначе преди да станат скъпи вземах King жълт![]()
Червен Кинг
Ако съм в криза -
Палл Мал - синьо
Уинстоун
ла-ла-ла
Различно...последните пъти Мерилин...ама и Ева и Каререлия..Муратти Слимс,Боро филтър плюс..Зависи с кви пари съм..![]()
I used to believe in miracles..now i believe in me.. ;]
Аз не пуша, но майка ми пуши Karelia.![]()
оо кви ли неквито има
Victory, Marlboro, King, Kent, Murrati, MM, Marylin, Karelia, Viceroy,Eva, Pall Mall, LM, а ако съм в криза или просто няма кой да ми даде цигара си взимам от циганите Slims Raquel или както там се пише
![]()
Black Devil
Oh my fucking godКви цигари бе,хора ?!!? Тва вече не е модерно ... само трева и амфетамини вече
Хах майтапя се бе
Бяло victoryy :P
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Marlboro filter plus,Black Devil,Sunday Fantasy - Скъпи са но така се ограничавам,пуша по-малко щот иначе ще свършат и от де пари за нови![]()
>>DjBelev<<
Marlboro Gold
Muratti Slims
Kent Black
Основно синьо виктори.Ако някой път нямам,или просто искам да си разменим с някой вземам и по-силни.
Една от най-отвратителните цигари който съм пушил! По-добре белия Кинг даже много по-добре е...Иначе бяло боро,кинг и каквото почерпятПървоначално написано от Lupe_Fiasco_92
![]()
Бяло Виктори, Червен Кинг, Боро
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Viktori slim- черно.
Обичам и съм свикнала на тежките цигари![]()