- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Аз свършвам по-бързо от него
Здрасти народе, има нещо много странно при мен, но от една страна сякаш не е толкова лошо...като правим секс с приятеля ми и аз винаги свършвам първа и след това той се изпразва..много е странно..каква ли може да е причината ? И да,говорим за вагинален оргазъм, да не говорим,че изпитах подобно усещане още като го правихме първите пъти с него (бях девствена ) ... и клиторен оргазъм получавам много лесно с него...
Има ли други такива тук и каква ли е причината ?
Ти наред ли си?
Или обичаш винаги нещо да не ти е наред?![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Защо беше този въпрос ? Аз казвам наистина как стоят нещата... Какво толкова ?
Е как какво толкова?
Всичко ти е наред.
Много момичета искат да са на твое място, а ти правиш специална тема да питаш какво ти има?
Искаш да не свършваш ли какво?
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Поне да беше оставила телефонния му номер, за да има ефект от рекламата.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ти явно искаш да свършвате заедно?Значи,страничните с които съм спал(с презерватив винаги),за едно мое свършване(50-60 мин.)средно докарвам момичетата до 3-4 оргазма.Единичен случай ми е ,една булка 5 или 6,след 4-тия спрях да броя,пак в рамките на 1 час.Когато го правя без кондом,а това го правя само с момичета , с които ходя,свършвам 1-ви тек 5 -10 мин, 2рия 40-50 ,...Обяснявам си го,с любовта си към тях,просто много ме възбуждат и 1вия тек гърмя бързо.Та винаги резултата е бил 3:2 или 4:2 за тях
.Та с това ти обяснявам,че не е нормално той да свърши преди теб,ако прави 1 тек по 1 час..
Сигурно пощата ти се е задръстила от личниПървоначално написано от VinDiesel
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Защо така мислишПървоначално написано от vaseto0o
![]()
хаха сигурно![]()
та по въпроса, само можеш да се радваш че свършваш преди него. освен ако не прекъсвате след като ти свършиш и той да си свърша с ръчна, тогава е супер тъпотияиначе и 20 пъти да свършиш кво по хубаво от това :P
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Не съм се изкарал никакъв,обяснил съм ,как е при мен с гума и без. И каква е разликата в секса,при любов и някоя за спорта..Първоначално написано от traktor4o
Радвай се че е така ... Много жени не могат да получат удоволствието което испитваш ти по време на секс ..
е то това само може да те радва![]()
Просто аз