- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мисля,че прибързва?
С едно момче ходим от 3 дни..той ме преследва доста дълго време и накрая успя да ме спечели... но май малко прибързва.Вече за мен знаят абсолютно всичките му приятели,даже и майка му искала да се запознава с мен...разбирам,че се радва но все пак това са 3 дни О.о
трябва ли да му кажа да спре?
Първоначално написано от finger4o
Обясни му, че се притесняваш и му кажи да забави малко темпото.![]()
Съгласна съмПървоначално написано от Monstre
![]()
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
апффф казал е на майка сивие да не се жените, че вече и със "свекървата " ще се запознаваш
![]()
+Първоначално написано от Monstre
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
ох .. ужас, бившият ми ме запозна с майка си още 1вия ден .. бяхме излязли (за 1ви път като повече от приятели) , заваля и отидохме в тях .. където бяха майка му и баба му .... Кажи му, че прибързва като те запознава с техните, да забави темпото, до колкото приятелите - нормално е
![]()
А нима е тайна??? Ако това те дразни, значи ти не си напълно сигурна дали искаш да си с него. Ако не искаш да задълбочаваш връзката по-добре скъсайте още сега иначе в противен случай няма смисъл.
Ма не,не искам да е тайна,но все пак целия свят разбра за нас,а ходим от 3 дни..искам да се получи,но той прекалява!На всичко отгоре майка му искала да види с каква си имал работа О.о и сигорно ще ме води да ме запознава с нея..а тогава как да се държа?
Първоначално написано от finger4o
Ами..дръж се любезно и възпитано с свекърватаПървоначално написано от Alex4o0o
Запознайте се няма лошо нищо,че е рано
![]()
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
И трябваше да пуснеш тема, за да ти кажем да говориш с него, защото сама не можеш да стигнеш до тоя гениален извод?
Бахти. Супер много се дразня така!![]()
Кажи му, че няма да се запознаваш с никва майка и че ти ще решиш кога искаш. След което го замъкни на вечеря у вас.
По темата : Най-вероятно трябва да му кажеш да забавите темното , но пък ако ти обичаш да се запознаваш с нови хора (включая свекърви,сватове и т.н.) почвай!
offtopic : Защо пък да не отиде? Той обяснява на приятелите и родителите си за новата си приятелка , нали![]()
Ако аз съм рибка , Интернета е море , а т.нар."Хакери" са рибарите , то тогава ще стана вечерята на някой изпечен рибар доста бързо =(
ТОЗИ ФОРУМ Е FULL/MAX с FLOOD-ери!!!
Какво е това?! Отговори ли ще получа тук?!
Модератори , направете нещо!
^^Не ми се вярва да е чак толкова отракан ,ама кой знае
☆ Addicted to Addictions
Като себеси би било добре?!Първоначално написано от Alex4o0o
![]()
оооо много сте бързи..чак и с майка му да те запознае...![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Е кво кеф му е на момчето ... Тебе ако не ти е кеф не се занимавай с него още от са за да не му е по гадно за нататък няма смисъл ..
Относно това как да се държиш.. бъди себе си, но пък ако все още не искаш да се запознавате просто му го кажи
Опитай се да бъдеш този,който наистина си;Много трудности,за да станеш силен;Малко тъга, за да станеш човек;Много надежда, за да станеш щастлив!!!
Ти уста нямаш ли да му кажеш,ако откажеш да се запознаеш с майка му едва ли ще те завлече на сила утях
![]()
Не ми е известно да има точно определен период от време след който е нормално да се запознаеш с майка му или друг член на семейството му. С какво мислиш, че прибързва? За мен е съвсем нормално, дори ако ме запознае и на първия ден. Пък и ако майката настоява да види въпросното момиче, което момчето и толкова дълго е преследвало (ако той е споменал нещо за това), то момчето остава без избор.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
+++Първоначално написано от ImSoInLove
Ама и тва е лошо?Само за 3 днитва си го запиши в книгата с рекордите...другите се изказаха-ходи и говори!
![]()
Че и мен бившият ме запозна с майка си и баща си още на 1вото ни излизане (всъщност сестра му ни запозна, но както и да е). Някъде казаха, че щом тези факти те притесняват, значи не си сигурна дали искаш да си с него и съм съгласна. Няма нищо лошо в това. Може отдавна да не е имал приятелка и да е на 7мото небе (с моя бивш беше така). Иска да се похвали с теб, кефи се човекът. Ако дълго се е борил за теб и накрая те е спечелил, също би трябвало много да се радва.
Кажи му, че всичко това те плаши и искаш да намалите темпото, макар че когато тръгнах с бившия ми още н същия ден нашите разбраха за него и техните за мен.На 7мия ден аз се запознах с баща му, а той от своя страна пренощува в къщи.Абе хубава връзка беше, ноо всичко си има край.![]()
Много точно. Той може да е от онзи тип, който обича да споделя с родителите си. И няма да е странно, ако майма му не знае за това от самото началоПървоначално написано от Jumbie483
Не виждам нищо лошо в това да се знаеш с техните. You know бонус точки носи
![]()
My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...