.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Мисля,че прибързва?

С едно момче ходим от 3 дни..той ме преследва доста дълго време и накрая успя да ме спечели ... но май малко прибързва.Вече за мен знаят абсолютно всичките му приятели,даже и майка му искала да се запознава с мен...разбирам,че се радва но все пак това са 3 дни О.о трябва ли да му кажа да спре?
    Цитирай Първоначално написано от finger4o
    Американски форум: Питаш и ти отговарят

Руски форум: Питаш и ти отговарят с въпрос

Български форум: Питаш и веднага всички започват да ти обясняват колко си тъп

Обясни му, че се притесняваш и му кажи да забави малко темпото.

Цитирай Първоначално написано от Monstre
    Съгласна съм
    .. You show me nothing but hate
    You ran me into the ground
    But what comes around goes around
    I don’t need you.. // Stefan Salvatore

апффф казал е на майка си вие да не се жените, че вече и със "свекървата " ще се запознаваш

+
    Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...

Повече от фен Аватара на cw3tty
    Град
    Sofiq

:)

ох .. ужас, бившият ми ме запозна с майка си още 1вия ден .. бяхме излязли (за 1ви път като повече от приятели) , заваля и отидохме в тях .. където бяха майка му и баба му .. .. Кажи му, че прибързва като те запознава с техните, да забави темпото, до колкото приятелите - нормално е

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DarkGirll
    Съгласна съм

Супер фен Аватара на bilqnavod
    А нима е тайна??? Ако това те дразни, значи ти не си напълно сигурна дали искаш да си с него. Ако не искаш да задълбочаваш връзката по-добре скъсайте още сега иначе в противен случай няма смисъл.

Ма не,не искам да е тайна,но все пак целия свят разбра за нас,а ходим от 3 дни..искам да се получи,но той прекалява!На всичко отгоре майка му искала да види с каква си имал работа О.о и сигорно ще ме води да ме запознава с нея..а тогава как да се държа?
    Цитирай Първоначално написано от finger4o
    Американски форум: Питаш и ти отговарят

Руски форум: Питаш и ти отговарят с въпрос

Български форум: Питаш и веднага всички започват да ти обясняват колко си тъп

Цитирай Първоначално написано от Alex4o0o
    Ма не,не искам да е тайна,но все пак целия свят разбра за нас,а ходим от 3 дни..искам да се получи,но той прекалява!На всичко отгоре майка му искала да види с каква си имал работа О.о и сигорно ще ме води да ме запознава с нея..а тогава как да се държа?
    Ами..дръж се любезно и възпитано с свекървата Запознайте се няма лошо нищо,че е рано
    .. You show me nothing but hate
    You ran me into the ground
    But what comes around goes around
    I don’t need you.. // Stefan Salvatore

anonymous708973
    Guest
    И трябваше да пуснеш тема, за да ти кажем да говориш с него, защото сама не можеш да стигнеш до тоя гениален извод?
    Бахти. Супер много се дразня така!

Кажи му, че няма да се запознаваш с никва майка и че ти ще решиш кога искаш. След което го замъкни на вечеря у вас.

Повече от фен Аватара на BgHtH
    Той пък щото ще иде..
    Addicted to Addictions

По темата : Най-вероятно трябва да му кажеш да забавите темното , но пък ако ти обичаш да се запознаваш с нови хора (включая свекърви,сватове и т.н.) почвай!
    offtopic : Защо пък да не отиде? Той обяснява на приятелите и родителите си за новата си приятелка , нали
    Ако аз съм рибка , Интернета е море , а т.нар."Хакери" са рибарите , то тогава ще стана вечерята на някой изпечен рибар доста бързо =(
    ТОЗИ ФОРУМ Е FULL/MAX с FLOOD-ери!!!
    Какво е това?! Отговори ли ще получа тук?!
    Модератори , направете нещо!

Повече от фен Аватара на BgHtH
    ^^Не ми се вярва да е чак толкова отракан ,ама кой знае
    Addicted to Addictions

Повече от фен Аватара на ginny
    Град
    stz
    Цитирай Първоначално написано от Alex4o0o
    Ма не,не искам да е тайна,но все пак целия свят разбра за нас,а ходим от 3 дни..искам да се получи,но той прекалява!На всичко отгоре майка му искала да види с каква си имал работа О.о и сигорно ще ме води да ме запознава с нея.. а тогава как да се държа?
    Като себеси би било добре?!

оооо много сте бързи..чак и с майка му да те запознае...
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Е кво кеф му е на момчето ... Тебе ако не ти е кеф не се занимавай с него още от са за да не му е по гадно за нататък няма смисъл ..

Град
    -От НякЪдЕ-
    Относно това как да се държиш.. бъди себе си, но пък ако все още не искаш да се запознавате просто му го кажи
    Опитай се да бъдеш този,който наистина си;Много трудности,за да станеш силен;Малко тъга, за да станеш човек;Много надежда, за да станеш щастлив!!!

Ти уста нямаш ли да му кажеш ,ако откажеш да се запознаеш с майка му едва ли ще те завлече на сила утях

Не ми е известно да има точно определен период от време след който е нормално да се запознаеш с майка му или друг член на семейството му. С какво мислиш, че прибързва? За мен е съвсем нормално, дори ако ме запознае и на първия ден. Пък и ако майката настоява да види въпросното момиче, което момчето и толкова дълго е преследвало (ако той е споменал нещо за това), то момчето остава без избор.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ImSoInLove
    Ти уста нямаш ли да му кажеш ,ако откажеш да се запознаеш с майка му едва ли ще те завлече на сила утях
    +++

Ама и тва е лошо?Само за 3 дни тва си го запиши в книгата с рекордите...другите се изказаха-ходи и говори!

Че и мен бившият ме запозна с майка си и баща си още на 1вото ни излизане (всъщност сестра му ни запозна, но както и да е). Някъде казаха, че щом тези факти те притесняват, значи не си сигурна дали искаш да си с него и съм съгласна. Няма нищо лошо в това. Може отдавна да не е имал приятелка и да е на 7мото небе (с моя бивш беше така). Иска да се похвали с теб, кефи се човекът. Ако дълго се е борил за теб и накрая те е спечелил, също би трябвало много да се радва.

Кажи му, че всичко това те плаши и искаш да намалите темпото, макар че когато тръгнах с бившия ми още н същия ден нашите разбраха за него и техните за мен.На 7мия ден аз се запознах с баща му, а той от своя страна пренощува в къщи.Абе хубава връзка беше, ноо всичко си има край.

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Не ми е известно да има точно определен период от време след който е нормално да се запознаеш с майка му или друг член на семейството му. С какво мислиш, че прибързва? За мен е съвсем нормално, дори ако ме запознае и на първия ден. Пък и ако майката настоява да види въпросното момиче, което момчето и толкова дълго е преследвало (ако той е споменал нещо за това), то момчето остава без избор.
    Много точно. Той може да е от онзи тип, който обича да споделя с родителите си. И няма да е странно, ако майма му не знае за това от самото начало Не виждам нищо лошо в това да се знаеш с техните. You know бонус точки носи
    My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си