- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Четете ли книги през лятото?
ами въпросът е ясен..
аз лично чета само тези които са ми интересниот другите най-вече прескачам по някоя и друга страничка
![]()
Еми да чета .. вчера свърших една много интересна, която не е от списъкаиначе днеска мисля да почна "Преди да се родя", която ми трябва за 8-ми клас
![]()
Ами да, започнх да чета стихотворения от Христо Ботев- "На прощаване", "До моето първо либе", "Елегия" и др. След това почвам Иван Вазов-"Епопея на забравените", "Чичовци", "Под игото".След него почвам и Алеко Константинов- "Разни хора- разни идеали", "Бай Ганьо". След това съм на Пенчо Славейков- "Ралица", Яворовв- ""Заточеници","Градушка", Елин Пелин-"Гераците" и накрая Димчо Дебелянов- стихотворения.... Имам си работа през лятото![]()
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде
аз вчера прочетох крадецът на праскови от емилиян станев.а иначе от списъка, с който ме посрешнаха в немската като отидох да се записвам, ми остават 12 книги
![]()
Да..Чета..
От списъка прочетох:
>И. Петров - "Преди да се родя"
>Е. Багряна - "Потомка"
>Х. Смирненски - "Зимни вечери"
>Х. Смирненски - "Приказка за стълбата"
>С. Минков - "Дамата с рентгеновите очи"
>Н. Вапцаров - "Песен за човека"
>Е. Станев - "Крадецът на праскови"
>Й. Радичков - "Нежната спирала"
>Б.Димитрова - Жена
Извън списъка:
- Историята на доктор Дулитъл..
- Лятото на дързостта
- Сега започнах Шифърът на леонардо
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
аз чета ама не тия които трябвасега съм почнал метро 2034 пък тия от списъка ще ги прочета когато ми дадат учебника
Не, не чета, макар че от нашето даскало са ни дали съвсем различна литуратура от държавните гимназии и както казах, адски скучни са. Като искам нещо да знам за автора влизам в нета или звъня на приятелка![]()
Мисля да си взема някоя от книжарницата на мола.Ама ще си избера таквас каквато на мен ми е интересна.![]()
П.П.:На нас не са ни давали списък(което е супер)![]()
![]()
Чета книги по свое желание. Не обичам да чета книгите, които са ни дали от училище. Ако чета книгите от училище то ще са 2 3, които намирам за интересни. Като малка много обичах да чета, но всичко утихна. Сега по-често чета книги за тийнейджъри или списания.
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Те може дане са ви дали, но другата година ще ги учите и искаш или не искаш ще ги четеш.Първоначално написано от xxYOxx
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
И на нас не са ни давали списък и се чудя дали да започна някоя от списъка, който беше постнат във форума..
Ноо преди това искам да прочета една от книгите за Шерлок Холмс, обожавам ги ..![]()
once i'm under your skin you're begging me for more,
you'll get addicted to this but baby you've been more,
don't let these innocent eyes fool you when I'm on the floor..
ъм не.. литературата не ми е любимия предмет, затова и не се подготвям там...
Оо, да да чета, направо от книгите не ставам..![]()
книгите от списъка някъде към разгара на лятотоа сега чета някакви трилъри и криминални
![]()
ако успея да си намеря произведенията от списъка ще ги прочета и ще умирам от скука с всяко изречение, изобщо не ми харесват ти глупости - страшно скучни и безинтересни са, а някои са написани по такъв начин, че едва ги разбирам (тия по - старите)
предпочитам да чета английска литература, ето сега реших да прочета 'Брулени хълмове', а сигурно нямам да ми остане време заради тъпия задължителен списък![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
За последните 4 години,не съм прочел една книга от списъка.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Ами...да,мога да кажа че съм фен![]()
![]()
По принцип не, ама това лято ще прочета само задължителните![]()
Естествено че да. Сега чета книги по мой избор, но скоро ще започна и задължителните.![]()
Уча се да отказвам неща, които биха довели до успех, ако условието е да заплатя с вътрешното си спокойствие.