- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Четете ли книги през лятото?
Ами това лято съм решила да прочета някой книги, които не успях през учебната година заради изпитите. Но смятам първо да прочета книгите и авторите от задължителния списък (който сама трябваше да си набавя, че госпожата забрави да ни го даде) Като цяло смятам да прочета доста книги това лято, че есента да не се разсейвам и да се стегна малко
![]()
Ами до сега четях книгите, които ни даваха от училище, но тази година няма да ги чета, защото докато почне учебната година и всичко съм забравила, а и не обичам да чета, но знам че е хубаво затова мисля това лято да си купя някоя книга , която да не е от списъка, който ни даде госпожата.
Чета най-различни книги, не само тези, които ни дават от училищe. Тях ги започвам в началото на септември, а през останалото време си чета други книги.
интересна ли е крадецът на праскови ?Първоначално написано от justme01
Интересните за мен книги си ги чета цяла година когато искам.За лятото дават списъци с книги но никога не ги прочитам всички.Лятото преди 9 клас пък изобщо не бях чела задължителните... Сега(лятото преди 10 клас.. ) ще прочета някои.. но сигурно пак няма да успея всички от списъка..![]()
Еми "уж", все отлагам, отлагам и то накрая няма да остане време за кога, или пък когато почна да чета, то влиза през едното и излиза през другити ухоНо това лято вече тря'а да чета, че другата година е решаваща ..
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Чувствам се тъп![]()
Може би най-интересната от всичко, което ще учите в 8-ми клас д; Поне за мен де..има някаква история, сюжет, отделен е въпросът, че има и кофти край, ама \: Иначе да, чета..Първоначално написано от MonicaaL
уфф, интересна...кога една книга от задължителните е била интересна?Първоначално написано от SummerDream
г/д става в сравнение да кажем под игото, ама и тази не е от най-интересните![]()
мм на мен пък ми беше интерена немили недраги и на някои фр им се струваше доста странно ... ;д иначе под интересна от списъка с книги имам предвид поносима :д ии за дамата с рентгеновите очи ако мога да попитам някой чел ли я е ии как е ?Първоначално написано от justme01
Да аз си чета през цялата година , единствената разлика между лятото и др време е , че през лятото имам повече време![]()
и азПървоначално написано от JeanClaudeVanDamme
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Предполагам сте горди от себе си, че чак се хвалите във форумаПървоначално написано от Jus7DreamBoy
![]()
Това, че е "задължителна" не я прави неинтересна и това, че на теб ти е такава, не значи, че на другите е ;дПървоначално написано от justme01
'Под игото' пък е страхотна книга, това е единствената книга и изобщо единственото произведение от бълг. литература, което ми харесваПървоначално написано от justme01
е още не съм прочела книгите за 12 клас, казаха ми, че някои не били лоши...ще ги видя и тях
ама сега си почнах 'Брулени хълмове' и след нея са те![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Чета,чета,чета!!!Книгите за лятото ги изяждам,а списъците си ги разширявам,като разучавам във всички училища какви книги са им дали. :Д ..Чета нон стоп книгите,които на мен са ми интересни,а и препрочитам впечетлилите ме.Лошото при мен е,че стане ли ми интересно,за един ден прочитам 1-2 леко дебелички книги. ;д![]()
Истинското щастие се състои в това да си обичан не заради това,което си,а въпреки това,което си.
Чета, но не и произведенията за училище -
тях преди всеки учебен час, в най-добрия случай.
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Ми това лято като по изключение сядам да почета малко, за да запълня свободното си време.
Няма значение кой сезон е. Аз обичам да чета ;д![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't