.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 99 от общо 99
    Сега чета "Клетниците" на Виктор Юго и после ще чета книгите за училище и тези,които съм си харесала. (Стивън Кинг,Тери Пратчет,Нора Робъртс и такива други автори)

Чета, но като че ли напоследък заслабна 'четенето'

Град
    Nothing But Love.
    Колкото и да е тъпо мраза да чета, защо? Защото аз нямам въображение трябва да си представа всичко визуално : (.
    Прочел съм 3-4 книги с помощ
    Шанс.
    I used to be an atheist but now, I believe in Sebastian Ingrosso.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Щом ти е малко въображението Ape - тогава четенето ще ти бъде в полза..Все пак с четенето си развиваш въображението и т.н.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Nothing But Love.
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Щом ти е малко въображението Ape - тогава четенето ще ти бъде в полза..Все пак с четенето си развиваш въображението и т.н.
    Знам... наскоро мъча една книга
    I used to be an atheist but now, I believe in Sebastian Ingrosso.

Супер фен
    Чета не само през лятото, но не тези книги от училище.
    Обичам те <3 !!!

Повече от фен Аватара на qsiii
    ще разлистя някоя , но със сигурност не тези,които са от списъка , защото са повече от скучни
    Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx

Мега фен Аватара на Colouring
    Да,чета...попринцип и от списъка,деден ми от учителката,и такива,които аз харесвам. Ама тази година нещо списъка изобщо не ми се нрави...супер тъпи произведения ни дадоха и не знам дали изобщо ще прочета нещо от него.Но със сигурност ще си намеря други книжки,с които да си запълвам времето.

Чета доволно много книги извън списъка, но тази година ще трябва да се насиля да прочета и тези за училище ..

Голям фен Аватара на Crazytu
    Оо да, чета, пък и нямам друг избор с 13 автора от английска литература и още толкова от българската.
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

Догодина съм 12 клас и това е първата година,в която ще седна да прочета книгите о списъка,при все,че не само за 12,а и за 11 клас.Иначе си чета друга литаратура,която е далеч по-интересна от задължителната!

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Мразя да чета книги!! За съжаление имам една немска, която трябва да превеждам и т.н. и няма как .. взех, че я почнах. А за българските не знам кво време ще имам, те тея даскали са луди просто, тва ваканция ли е или лукова глава ...

нямам време за четене,но другата година матури.Трябва да си сядам на гъза и да прочета някоя друга книга.. Само,че как ще стане незнам ;d

аз уж бях почнала ама само за 1 седмица докатовсички бяха извън града...сега като са тук вече не мога
    There is a princess in every girl

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Ape
    Радвам се (:
    Иначе и аз преди бях така - дотогава,докогато си взех една книга,която ме запали по четенето
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от Ape
    Радвам се (:
    Иначе и аз преди бях така - дотогава,докогато си взех една книга,която ме запали по четенето
    Яя кажи коя и аз да се запаля

Да не е "Здрач"?

мдам чета си..на плажчето докато се пека,незаменимо е
    инжектирай ми любов..

да чета, ама само тези които ми харесват

Чета целогодишно. Има периоди, през които съм съсредоточена в/у реални събития и нямам особено време и желание, но насила знам, че няма как да се насладя на една книга. ^^ Сега трябва да чета тея скучни, гадни, тъпи и отвратителни произведенийца за 9-ти клас, но не знам как ще стане, тъй като нямам н-и-к-а-к-в-о желание, ама наистина никакво. ^^

Повече от фен Аватара на Harmonyy
    Винаги си чета аз много обичам книжки,които не мога да затворяя докъто не ги прочетаа..такива,които ме грабват още в началото Последната такава,която прочетох е "Скитница" на Стефани Майер И сега мисля да се захващам със списъка за 9 клас

Голям фен Аватара на Stellsy
    Чета книги, които са ми интересни, ноо сега ще пада търсене на книгите от списъка за 9-ти
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си