.

Виж резултатите на анкетата: Вярвате ли в някаква световна конспирация?

Гласували
37. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да.

27 72,97%
  • Нямам мнение по въпроса.

4 10,81%
  • Не.

6 16,22%
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 137
    Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Чел съм достатъчно по въпроса, спокойно

Всички тея книжки звучат много достоверно, ама не и докато почнеш да мислиш трезво

Дай ми 5 сигурни доказателства че световна конспирация съществува, и ще ти повярвам. Айде чакам.
    Не съм чел цялата тема и т.н., но едно много стабилно доказателство:символиката във музикалната индустрия днес
    Има едно филмче в ютюб "Music Industry Exposed" хвърли му едно око, ще се изненадаш
    Ако видиш някой клип на Kanye West, Lady Gaga (най-вече Гага) и т.н., навсякъде е ПЪЪЛНО със символи на илюминатите.

Мега фен Аватара на ZipFail
    Това ме навежда на другия въпрос...за чий чеп им е на илюминатите да слагат символи навсякъде ? Това е все едно да убиеш някой и на стената да напишеш "Пешо беше тук". Ако наистина бяха толкова невероятно умни че да съставят план за контрол над цялото човечество, едва ли биха сложили знаци за това навсякъде, че даже и някви пишлемета от тийн-форум да ги знаят, сеш се

Град
    Улицата
    Чел съм достатъчно по въпроса, спокойно

Всички тея книжки звучат много достоверно, ама не и докато почнеш да мислиш трезво

Дай ми 5 сигурни доказателства че световна конспирация съществува, и ще ти повярвам. Айде чакам.
    Както каза KumchoValcho символизма.Мога да ти кажа някои символи.
    Най-бърз е промера с американската(мисля че беше) банкнота от 1 долар.
    Прочети пиесата „Хенри IV” (която уж е шекспирова(демек не е)) и провери за съмнителни неща.(няма да ти казвам кои са защото няма да я погледнеш).

Град
    Улицата
    Това ме навежда на другия въпрос...за чий чеп им е на илюминатите да слагат символи навсякъде ? Това е все едно да убиеш някой и на стената да напишеш "Пешо беше тук". Ако наистина бяха толкова невероятно умни че да съставят план за контрол над цялото човечество, едва ли биха сложили знаци за това навсякъде, че даже и някви пишлемета от тийн-форум да ги знаят, сеш се
    На тях не им пука за тея пишлемета защото ги контролират без никакъв проблем.И тея пишлемета са под пълния им контрол.

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Ако не са те, то от къв чеп я има навсяяякъде?

Това също беше обяснено м/у другото, но не помня точно. Колкото повече се интересувах от тея неща, главата ми почваше да пуши, просто по-добре да не знам кво става и да си гледам животеца.

Не питам за пишлеметата, питам за символите ?
    Защо бе ? Защото им е кеф като си ходят по улицата и като видят пирамидата, окото и т.н. ? И сигурно им е кеф да дават милиарди долари само за да се кефят, че имат символи на всякъде...

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Ако не са те, то от къв чеп я има навсяяякъде?

Това също беше обяснено м/у другото, но не помня точно. Колкото повече се интересувах от тея неща, главата ми почваше да пуши, просто по-добре да не знам кво става и да си гледам животеца.
    Това е 1 от целите.Да не се интересуваш.Всички така викат и за това Те не срещат ни най малко затруднение.

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Това също беше обяснено м/у другото, но не помня точно.
    Обяснението е "In order for secret groups to show their affiliation, they use symbols as a means to comunicate."
    Наистина логично..Масоните нямат интернет, и затова си комуникират чрез тайни послания в медиите и телевизията, които струват милиони и милиарди долари. И така показват надмощието си..та те са тайно общество, за чий чеп им е всеки да знае за тях..втф ?

Град
    Улицата
    Защото ако се крият и позволят да се открие за тях ще бъдат разкъсани може би.А така те сами усмиряват ситуацията.Всичко е контрол и манипулация.
    Изключително просто, но изключително ефективно.

И как точно чрез пирамидки и очички в клиповете на Риана контролират ситуацията ?

Град
    Улицата
    И как точно чрез пирамидки и очички в клиповете на Риана контролират ситуацията ?
    Ти си трагедия.Сериозно ти го казвам.

Град
    Шао-Лин
    @ZipFail , ясно ми е колко "достатъчно" си чел по въпроса, само като гледам какви въпроси задаваш, и още повече се затапи със това "90% от доказателствата ви за конпирацията са такива" и т.н. Мисля че вече се изяснихме да спреш да използваш елементраните си трикчета, за да умаловажиш постовете ми. Или поне започни да се заяждаш за нещи различно, вече ставаш банален с фразите които повтаряш нон-стоп.
    Принципно, киното, телевизията , видео игри етц... всичките са подобни на съня. Докато човек гледа филм примерно, излъчва същата тази вибрация, която се изявява и в процеса на сънуване. Чрез тези медии/символики/etc, подсъзнателно се насаждат образи. Ето примерно, лявото полукълбо на мозъка, обслужва комуникациите, и е разположено към вербани функции(словесни), дясното полукълбо пък на свой ред обслужва комуникациите чрез образи. И ето тук идва да речем телевизията. Целта е да раздели тези две полу-кълба, и докато лявото полу кълбо е в съновно състояние, информацията се подава на дясното полу-кълбо чрез доста често споменаваната вече символика.

Аз се отказвам. Като представите реална теза, подкрепена от каквито и да е доказателства, ще се включа в темата. Много е яко да кажеш "ама то лявото и дясното полукълбо така и така" само че докато това не е доказано научно и опитно(а не видях никъде такова нещо), мнението ти няма никаква тежест.

Вярвайте си в извънземни-рептилоиди които с хранят от енергията ни и после се чудете защо хората ви се смеят. Айде със здраве.

Град
    Улицата
    Хората се смеят на такива като теб вече.Защото виждат че нещата не са такива каквито изглеждат.

Град
    Шао-Лин
    Щом го казвам, значи попринцип е било испитано "научно и опитно"(за разлика от твоите повтарящи се предъвквани аргументи). Нали беше чел "достатъчно"? Ами ето едно от най - съществените и елементарни неща, които би трябвало да знаеш ако се интересуваш от тези неща, ти си нямаш и хабер за какво ти говоря. Само да те попитам, ти имаш ли доказателства, че няма доказателства за испитаността на този метод?
    И да, наистина за момента се откажи от участието си в тази тема. : )
    Първо утвори бай гугъл, и на по - късен етап, ще съм доволен да се включиш със някакъв друг довод, освен с твърдоглавство и неподготвеност ^^

Изпитано научно и опитно от кого, къде, кой, кога ? Ти хубаво си казваш "то е доказано", ама докато не знаеш начина на провеждане на екперимента, резултатите и инициаторите му, доказателства нямаш.

Град
    Шао-Лин
    Както ти казах, Утвори гугъл, разрови се, и тогава ме оборвай

Град
    Улицата
    Малко земи погледни един учебник по биология най малко.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Единствените световни конспирации, в които вярвам, са религиите.

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Цитирай Първоначално написано от JylAdIznAsilvaCh
    @ZipFail , ясно ми е колко "достатъчно" си чел по въпроса, само като гледам какви въпроси задаваш, и още повече се затапи със това "90% от доказателствата ви за конпирацията са такива" и т.н. Мисля че вече се изяснихме да спреш да използваш елементраните си трикчета, за да умаловажиш постовете ми. Или поне започни да се заяждаш за нещи различно, вече ставаш банален с фразите които повтаряш нон-стоп.
    Принципно, киното, телевизията , видео игри етц... всичките са подобни на съня. Докато човек гледа филм примерно, излъчва същата тази вибрация, която се изявява и в процеса на сънуване. Чрез тези медии/символики/etc, подсъзнателно се насаждат образи. Ето примерно, лявото полукълбо на мозъка, обслужва комуникациите, и е разположено към вербани функции(словесни), дясното полукълбо пък на свой ред обслужва комуникациите чрез образи. И ето тук идва да речем телевизията. Целта е да раздели тези две полу-кълба, и докато лявото полу кълбо е в съновно състояние, информацията се подава на дясното полу-кълбо чрез доста често споменаваната вече символика.

аре да понаучиш нещо преди да пишеш глупости. "вибрации" го гонели. втора година уча психологя, не е кож знае какво но ми стига за да ти кая че дрънкаш невероятни глупости. има доста голяма разлика между активността на мозука при спане, копютър, телевизя и всичко. няма две с две еднакви. всичко ти насажда образи - и едно дърво да гледаш цял ден и то ще ти промени мисленето, нарича се 'съзнателност'. телевизята не може, по никакув начин да раздели кулбата и да те видеоти. да не говорим че има предостатъчно хора с хирургично разделени полукълба. съялявам че те нахраних така, наистина, но това е толкова ялко колкото и папата (бивш нацистки воиник) когато обвини атеистите за делата на католическа дурява под управлението на католик.

(сори за уясното писане но използвам тъп транслитератор в момента)

Град
    Улицата
    Не всичко са празни друнканици.Има и истина в това което е казал.

JylAdIznAsilvaCh за разлика от вас поне е чел нещо по темата. Символика има във всичко, дори в цветовете. Защо червено е "спри"? Това е най-малкия пример, психология на цветовете. Ама нали тука има "психолози"...

^ червеното повишава вниманието. би разбрал това ако просто беше потурсил малко информаця която е общодоступна, лесна за разбиране и ясна.

вместо това ти реши да турсиш някакъв невероятен, извунземен заговор. толкова е тъпо и ялко колкото това да казваш - "ми и вкусовете имат символика защо отровните неща ни горчат"

идиот такув.

Град
    Шао-Лин
    @gandalfepi4 , и като учиш психология какво(както ти сам каза, не е кой знае какво, ако само на това разчиташ)? Представи ли нещо с което да обориш това което аз написах, или и ти започна като нашия уважаван приятел @ZipFail да дрънкаш кое е вярно и кое не, без никаква обосновка? На бас, че дори си нямаш и на идея за какво ти говоря(може би затова ти се струва, че е глупост). Предполагам знаеш, че лявото полукълбо обикновено контролира движенията и усещанията в дясната част на мозъка, докато дясното полукълбо контролира лявата част на мозъка. Съответно, гледаш репортаж. Предаваш на дясното полукълбо информация в образи и символи, и тогава използваш думите на медията за да съобщиш на дясното полукълбо, как да интерпретира тези символи. В случая те доминират лявото полукълбо с непрестанните си речи, и уж личен коментар по какъв начин ти трябва да възприемеш видяното.[/b]

^ ох господи. нали си имаш по едно око и ухо за всяко полукълбо? нали самите полукулба са в непрестанен синхрон и комуникаця заради корпус калозума - те са едно сузнание, една личност. единственя начин да ги разделиш е хирургично но при тези хора не се наблюдава някво постоянно сустояние на хипноза когато гледат телевизя.

това е така понеже и само едното е достатучно - не напулно самостоятелно но достатучно за да мислиш, да имаш воля и разум. човек с премахната полусфера е наполовина преебан в главата но бебе което още не си е развило мозъка отрасва почти нормално ако се оцтрани едната полусфера. и една ти стига пич, толкова е просто - не е някава глупава затворена система а силно, адаптивно и интерактивно органче

http://www.wellsphere.com/wellpage/b...sphere-removal

http://en.wikipedia.org/wiki/Lateral...brain_function

http://video.google.com/videoplay?do...5777891434232#

http://www.youtube.com/watch?v=rDTiZpPyqRk

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си