- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Мнения за гр. Китен и хотел "Орбита"?
Здравейте, тази година за пръв път ще ходя на почивка в Китен, хотел "Орбита", та ми е интересно да чуя някакви отзиви за градчето и още повече ако някой е ходил в хотела ще се радвам да сподели хубаво ли е.Има ли интересни неща в и около Китен за разглеждане? Къде има хубави кръчми, механи, рибни ресторантчета?
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
Китен е хубаво, но е малко градче и ако не разполагаш с кола може да ти е скучно там.
За хотела нищо не мога да кажа, но като забележителност се сещам за река Ропотамо.Там можеш да се качиш на разходка с лодка до устието на реката и обратно за 8 лева.
^ и това ще видиш.
Може също да отидеш в резиденцията на Т.Живков, където да плажуваш, не знам дали сега пускат, но преди 6-7 години там съм бил на плаж.Много е хубаво, няма вълни и водата е чиста![]()
В Китен е много хубаво , много години подред ходим там на почивка. Градчето наистина е малко, но пак е интересно .. Плажът е хубав, водата обикновено е чиста.. На мен лично много ми харесва..
Миналата година също пускаха на плаж в резиденцията на Т.Живков.. А относно хотел "Орбита", хубав е! Близо е до плажа - за да стигнеш трябва да слезнеш по едни стълбички .. Също е сравнително близо и до главната улица в Китен ..
Дано да си прекараш супер !![]()
![]()
once i'm under your skin you're begging me for more,
you'll get addicted to this but baby you've been more,
don't let these innocent eyes fool you when I'm on the floor..
Между 1993 и 1999 всяка година бях там. Беше любимото ми място и постоянно врънках наш'те да ходим там. Беше спокойно, има горички за бродене, скали, северния плаж беше много як.
2004 ходих пак там. Отвратих се каква селяния е станало.
миналата година ходих там ,но не ми хареса
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Благодаря на всички!![]()
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
Аз лично от както се помня все там ходя и си е много хубаво.Има хубави кръчми,хотели,барове,диско еки,увеселителни паркове и най-якия плаж.Абе общо взето, купона там е на 6.
![]()
Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея
За самия хотел незнам,тъй като от години не съм ходила в Китен,но градът е страхотен.Любимият ми след Несебър.
китен си е курорт . Много заведения , дискотеки и цели два плажа , които винаги са препълнени. Моят съвет е да ходиш на плаж на ммц там е доста чист плажа и доста по празен стига се за 10 мин пеша по пътя. Аз обожавам китен толкова е пъстро и живо . За хотела не съм ходила там но тъй като и аз си търсиш хотели в китен приятели казаха , че е хубав .И задължително отиди в зангадор
Последните две години ходих в Китен и ми хареса. Първатага година отидох доста скептично насроена, тъй като бях чувала, че е доста чалгаджийски, но определено чалга се чува от малко заведения по улицата. /Даже приятелки, които срещнах там бяха разочаровани/. Харесва ми, че е зелено и е с ниски хотелчета. Няма нищо за разглеждане там, доста е и малко и е възможно да ти е скучничко. Аз ходех на пенсионерски почивки с гаджето и разходки до ммц през гората и си ми хареса.
![]()
Северният плаж- Атлиман е много хубав, водата е кристална и се вижда всичко в нея, супер готино.От скалите също се вижда дори какво плува долу в ниското, има и готини безлюдни плажчета.
Атлиман обаче е адски пренаселен наистина, но на мен не ми пречеше особено. Южният е една идея по-празен, обаче водата не е кристално чиста и има на места камъни. Супер готино е на червен флаг там и да те удрят вълните в земята, не опитвай, де, само споделям.
![]()
само веднъж ходих там, ама не повторих... казаха, че имало змиорки във водата... Ла Пиовра беше по-добрия вариантПървоначално написано от Bianc0
![]()
Прави си балончета и да не ти пука!![]()
Момиче
Сега кажи,че и риби има ?Първоначално написано от MadeInChina
![]()
Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея
ооо мн е якоТази година пак съм пам ,ако има някой ,който ще ходи може да се запознаеме
![]()
от хотела директно в Ла Пиоврата да ходиш без никъде другаде си заслужава ,страшна еПървоначално написано от MadeInChina
.. Зангадора не ми хареса нешо
Има един хип-хоп бар ама му забравих името ,малък кокетен .. страшен е с много яка подбрана музика ..
Ех и аз мн го харесвам, но го забравих и аз... Иначе за Китен - последните две години съм там, тази година отивам пак...Първоначално написано от deFakto
Мястото е прекрасно - има къде и да почиваш и да се веселиш.
Също има и много див текила бар - Трес Амигос.
15:4
Оооо, шефе на Китен има щипалки![]()
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Първоначално написано от Bianc0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Охх всичко давам да съм пак там , но за съжаление ще трябва да почакам до другото лято ;(
Първоначално написано от Bianc0
ЗАНГАДОР!!! ЗАНГАДОР!!! ЗАНГАДОР!!!![]()
I used to believe in miracles..now i believe in me.. ;]
За хотела нз,но града като цяло е страхотен,плажовете са чисти... мн е добро![]()
Oh how I wish to go down with the sun... sleeping,weeping ... with YOU !
В Китен е много хубаво.Има доста дискотеки - Зангадор,Кариби,Ямайка (вътре и вън) зависи каква музика слушаш.Приморско е на 20 мин пеша (16 лева с такси) там също е пълно с дискотеки и заведения.В Ла Пиоврата на ММЦ-то също не е лошо (след 2 няма охрана и е без пари
).
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Мошно най-клуб![]()
и октоподът не е за пропускане :P