.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София

Мнения за гр. Китен и хотел "Орбита"?

Здравейте, тази година за пръв път ще ходя на почивка в Китен, хотел "Орбита", та ми е интересно да чуя някакви отзиви за градчето и още повече ако някой е ходил в хотела ще се радвам да сподели хубаво ли е. Има ли интересни неща в и около Китен за разглеждане? Къде има хубави кръчми, механи, рибни ресторантчета?
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

Китен е хубаво, но е малко градче и ако не разполагаш с кола може да ти е скучно там.
    За хотела нищо не мога да кажа, но като забележителност се сещам за река Ропотамо.Там можеш да се качиш на разходка с лодка до устието на реката и обратно за 8 лева.

^ и това ще видиш.
    Може също да отидеш в резиденцията на Т.Живков, където да плажуваш, не знам дали сега пускат, но преди 6-7 години там съм бил на плаж.Много е хубаво, няма вълни и водата е чиста

В Китен е много хубаво , много години подред ходим там на почивка. Градчето наистина е малко, но пак е интересно .. Плажът е хубав, водата обикновено е чиста.. На мен лично много ми харесва..

Миналата година също пускаха на плаж в резиденцията на Т.Живков.. А относно хотел "Орбита", хубав е! Близо е до плажа - за да стигнеш трябва да слезнеш по едни стълбички .. Също е сравнително близо и до главната улица в Китен ..
    Дано да си прекараш супер !
    once i'm under your skin you're begging me for more,
    you'll get addicted to this but baby you've been more,
    don't let these innocent eyes fool you when I'm on the floor..

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Между 1993 и 1999 всяка година бях там. Беше любимото ми място и постоянно врънках наш'те да ходим там. Беше спокойно, има горички за бродене, скали, северния плаж беше много як.

2004 ходих пак там. Отвратих се каква селяния е станало.

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    миналата година ходих там ,но не ми хареса
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Благодаря на всички!
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

Супер фен Аватара на Bianc0
    Zangador !!!

Аз лично от както се помня все там ходя и си е много хубаво.Има хубави кръчми,хотели,барове,диско еки,увеселителни паркове и най-якия плаж.Абе общо взето, купона там е на 6.

Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея

Супер фен
    За самия хотел незнам,тъй като от години не съм ходила в Китен,но градът е страхотен.Любимият ми след Несебър.

китен си е курорт . Много заведения , дискотеки и цели два плажа , които винаги са препълнени. Моят съвет е да ходиш на плаж на ммц там е доста чист плажа и доста по празен стига се за 10 мин пеша по пътя. Аз обожавам китен толкова е пъстро и живо . За хотела не съм ходила там но тъй като и аз си търсиш хотели в китен приятели казаха , че е хубав .И задължително отиди в зангадор

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Последните две години ходих в Китен и ми хареса. Първатага година отидох доста скептично насроена, тъй като бях чувала, че е доста чалгаджийски, но определено чалга се чува от малко заведения по улицата. /Даже приятелки, които срещнах там бяха разочаровани /. Харесва ми, че е зелено и е с ниски хотелчета. Няма нищо за разглеждане там, доста е и малко и е възможно да ти е скучничко. Аз ходех на пенсионерски почивки с гаджето и разходки до ммц през гората и си ми хареса.
    Северният плаж- Атлиман е много хубав, водата е кристална и се вижда всичко в нея, супер готино. От скалите също се вижда дори какво плува долу в ниското, има и готини безлюдни плажчета. Атлиман обаче е адски пренаселен наистина, но на мен не ми пречеше особено. Южният е една идея по-празен, обаче водата не е кристално чиста и има на места камъни. Супер готино е на червен флаг там и да те удрят вълните в земята, не опитвай, де, само споделям.

Senior Member Повече от фен Аватара на MadeInChina
    Цитирай Първоначално написано от Bianc0
    Zangador !!!
    само веднъж ходих там, ама не повторих... казаха, че имало змиорки във водата... Ла Пиовра беше по-добрия вариант
    Прави си балончета и да не ти пука!

Момиче

Цитирай Първоначално написано от MadeInChina
    Zangador !!!
    само веднъж ходих там, ама не повторих... казаха, че имало змиорки във водата... Ла Пиовра беше по-добрия вариант
    Сега кажи,че и риби има ?
    Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея

Голям фен Аватара на mey_si
    ооо мн е яко Тази година пак съм пам ,ако има някой ,който ще ходи може да се запознаеме

Град
    •••Пловдив•••
    Цитирай Първоначално написано от MadeInChina
    Zangador !!!
    от хотела директно в Ла Пиоврата да ходиш без никъде другаде си заслужава ,страшна е .. Зангадора не ми хареса нешо
    Има един хип-хоп бар ама му забравих името ,малък кокетен .. страшен е с много яка подбрана музика ..

Цитирай Първоначално написано от deFakto
    Има един хип-хоп бар ама му забравих името ,малък кокетен .. страшен е с много яка подбрана музика ..
    Ех и аз мн го харесвам, но го забравих и аз... Иначе за Китен - последните две години съм там, тази година отивам пак...
    Мястото е прекрасно - има къде и да почиваш и да се веселиш.
    Също има и много див текила бар - Трес Амигос.
    15:4

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Оооо, шефе на Китен има щипалки
    Всеки ден ми е екзистенциална криза.

Град
    Пловдив
    Zangador !!!

Охх всичко давам да съм пак там , но за съжаление ще трябва да почакам до другото лято ;(

Zangador !!!

ЗАНГАДОР!!! ЗАНГАДОР!!! ЗАНГАДОР!!!
    I used to believe in miracles..now i believe in me.. ;]

За хотела нз,но града като цяло е страхотен,плажовете са чисти... мн е добро
    Oh how I wish to go down with the sun... sleeping,weeping ... with YOU !

Фен Аватара на naviacha
    Град
    София
    Китен га стана град бе

Супер фен Аватара на j_adore2
    В Китен е много хубаво.Има доста дискотеки - Зангадор,Кариби,Ямайка (вътре и вън) зависи каква музика слушаш.Приморско е на 20 мин пеша (16 лева с такси ) там също е пълно с дискотеки и заведения.В Ла Пиоврата на ММЦ-то също не е лошо (след 2 няма охрана и е без пари ).
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Мошно най-клуб и октоподът не е за пропускане :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си