- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- можеш ли да се пристрастиш..
..от една линия примерно?
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Ми да ест,ако си решила само да ''провбаш''няма такава опция.Поне така знам.Не си струва да си отровиш живота,ако си решила да '''пробваш'' само.
Всичко зависи от теб. Но съветът ми е да не пробваш. Не си струва.
"I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."
Правите се на гъзари, после ревете .. Ако не я вземеш тая линия ще умреш ли кво? Не си струва ..![]()
Грубо ли е ако питам: Курво, как си?
Не си заслужава.![]()
Уча се да отказвам неща, които биха довели до успех, ако условието е да заплатя с вътрешното си спокойствие.
Може имам 1 такъв ''Приятел'' една две три и са ела го спри .. За нищо не става... Не пробвайте .. Ако имате акъл па ако немате си трошете после главата ...
не искам да се пристрастявам,а да опитам просто.и то не мисля да се изхвърлям с количеството.мерси за отговорите,и аз така си мислех : )
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
++Първоначално написано от BlackRose7
![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
пробвали ли сте?Първоначално написано от pamii
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Зависи от човека, ако пробваш и ти хареса много, и си твърдо решена да продължиш няма кой друг, освен теб да те спре.
Но иначе - не, не можеш.Аз пробвах и не съм се пристрастила, даже сега тая тема ми напомни..![]()
The sky's the limit ..
^е,заслужава ли си?![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Ами според мен можеш да се пристрастиш..Аз не съм употребявал наркотици,но за съжеление имам доста приятели които са зависими точно,че и те като тебе искаха да пробват..пробваха и сега единият лъха лепило,а другия краде пари от тяхните за да си купува пико...а останалите пушат трева по 2 пъти на ден..Недей да го правиш ако имаш,ще земе да ти хареса изживяването и от там нещата стават зле..
не го прави!
за къв *** ти е?
защо искаш?
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Наистина не си заслужава...
И все пак според мен си зависи от организма ти..Някои могат да се пристрастят,други - НЕ..
Или поне според мен е така
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Неможеш.
Туи пробване ще ти хареса.после 1 пат в месеца след тва 1 пат в седмицата и теи..лошо става..пак и неси заслужава парите бялото си е скапичко
Иначе от 1 пат неможеш да се пристрастиш ,но друг е вапроса ако ти хареса и продалжиш.
Еми не е нещо кой знае колко особеноПървоначално написано от tonie__
![]()
Пробвай, колкото да знаеш, че си пробвала, но да тупаш редовно вече е тъпо.
Пристрастяването не зависи от организъм, милички дечица.![]()
Всичко е на психологическа основа.
Освен ако не си на хероин, тогава има физическа зависимост.. гадна работа.Първоначално написано от iLovePussyJuice
![]()
The sky's the limit ..
Аз говоря за самото пристрастяване, иначе дори при тютюнопушенето има физическа зависимостПървоначално написано от KakaoNaPrax
![]()
А хероина е съвсем друга тема...хубавото е, че я няма тази масовост от края на 90те
не,не можеш аз на рожденния ми ден се сабрахме доста фр-та и жулнах 4 линии а беше отдавна и сега нито мисля за това нито изпитвам нужда да взема пак сичко зависи от тебе