.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64
    Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    ^ Еми, при мен па се получи. И то до 6 часа ядене.
    Но аз хляба го ям до обяд.

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    То се сваля защото се яде една и съща храна през цялото време, което е супер вредно.
    Моя позната отслабна от обикновени вафли ... Ядеше ги постоянно ;Х Смъсъл като усети че е гладна и хапва една вафла и то глада отминава за малко и после пак така. Беше 100 кг + и за една година стана по малко от 60...
    Сега обаче ако знаете какви проблеми има ... никога няма да пойскате да сте на диета
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

И аз искам да сваля някое килце, но не знам дали няма да се окаже вредно.Слабичка съм и нисичка, малко килограми и може би си набивам филми не знам.Всички ми казват, че съм като клечица, а аз все намирам недостатъци и не знам лъжат ли ме, в мен ли е проблема. Иначе съм си 42 кг за момента, 1.55, за възраста ми доста нисичка, но толкова. Та мисля да почвам лимонената.

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    толко ли много си мразите здравето

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    със сигурност ще пробвам 1-вата..

Иначе една приятелка свали 15кг за 2 месеца близо с диета по някаква книга...
    Общо взето съдържаше следното -
    1 седмица - пилешки пържоли, вода. Нищо друго. Може да ядеш по колкото искаш на ден, но само пържоли.
    2 седмица - пилешки пържоли + зеленчуци, плодове + извара или мляко, вода..Нищо друго..
    И така се редуват...Пробвах я, издържах точно седмица и половина...
    В началото си казвах ооо пилешки пържоли всеки ден и то колкото поискам..А сега да не ги вида...Гади ми се от тях...Иначе ефекта е огромен още през първата седмица...Но не бих се подложила...втори път на тази диета...

Голям фен Аватара на Callisto
    Цитирай Първоначално написано от Di
    хората не искат да се хранят здравословно,те искат да са слаби
    Е па като не искат да се хранят здравосложно и да тренират след 5/10 години аз пак ще съм си с перфектното тяло, а те ще са балони пълни с мазнини...да видим тогава как ще се тръшкат за това си мислене.
    Най-тъпото е, че всички в тази държава само искат, но ги мързи да направят каквото и да било...

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от Callisto
    Най-тъпото е, че всички в тази държава само искат, но ги мързи да направят каквото и да било...
    хаха колко точно казано \/
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Голям фен
    първата диета наистина действа- казвам го от личен опит, за другите незнам. обаче трябва много да се внимава, защото аз явно се вманиачих и така си докарах страшно тежка анорексия. уточнявам че преди това изобщо не бях дебела, бях си съвсем в нормата. слава богу успях да се измъкна, но сега като чуя за диети направо се ужасявам. изводът, който си направих е, че всичко трябва да е с мярка. сега се храня здравословно, спортувам и се чувствам добре.

Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart
    ^ Еми, при мен па се получи. И то до 6 часа ядене.
    Но аз хляба го ям до обяд.
    А аз хляб не ям И то вече от година и половина не съм пипала хляб, не о обичам просто.

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    вси4ки искат бързи резултати,лошото е 4е вси4ко става много трудно,но като видиш 4е по4ваш да отлабваш ти идва мерака

Цитирай Първоначално написано от Di Виж мнението
    Поствам 3 диети изпитани напълно с които ще свалите 4 кг само за седмица.Може да ви се струват безсмислени.но съм ги пробвал.

1.Ядете абсолютно всичко до 4 часа следобяд.След 4 НИЩО!
    2.Черен шоколад(натурален). Само него когато и колкото поискате.
    3.Китайски ориз със зеленчуци. Само него когато и колкото поискате.

Диетите са гарантирани!!
    Ами.. ако ям здравословно само с черен хляб без сладко и газирано дали ще смъкна за седмица 2,3 кила + тежък спорт

Супер фен Аватара на wiiwa
    Цитирай Първоначално написано от smil3_sun1 Виж мнението
    Ами.. ако ям здравословно само с черен хляб без сладко и газирано дали ще смъкна за седмица 2,3 кила + тежък спорт
    2кг може, за 3 не знам

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    И защо повдигате теми от преди 3 години,след като раздела е ПРЕПЪЛНЕН с по-актуални теми за диети?! о.О
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на scrooper
    Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart Виж мнението
    толко ли много си мразите здравето
    Защото темата е потресаваща.
    always late but worth the wait!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си