- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За една седмица 4 кг..
^ Еми, при мен па се получи. И то до 6 часа ядене.![]()
Но аз хляба го ям до обяд.![]()
То се сваля защото се яде една и съща храна през цялото време, което е супер вредно.
Моя позната отслабна от обикновени вафли ... Ядеше ги постоянно ;Х Смъсъл като усети че е гладна и хапва една вафла и то глада отминава за малко и после пак така. Беше 100 кг + и за една година стана по малко от 60...
Сега обаче ако знаете какви проблеми има ... никога няма да пойскате да сте на диета![]()
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
И аз искам да сваля някое килце, но не знам дали няма да се окаже вредно.Слабичка съм и нисичка, малко килограми и може би си набивам филми не знам.Всички ми казват, че съм като клечица, а аз все намирам недостатъци и не знам лъжат ли ме, в мен ли е проблема.Иначе съм си 42 кг за момента, 1.55, за възраста ми доста нисичка, но толкова.
Та мисля да почвам лимонената.
със сигурност ще пробвам 1-вата..
Иначе една приятелка свали 15кг за 2 месеца близо с диета по някаква книга...
Общо взето съдържаше следното -
1 седмица - пилешки пържоли, вода. Нищо друго. Може да ядеш по колкото искаш на ден, но само пържоли.
2 седмица - пилешки пържоли + зеленчуци, плодове + извара или мляко, вода..Нищо друго..
И така се редуват...Пробвах я, издържах точно седмица и половина...
В началото си казвах ооо пилешки пържоли всеки ден и то колкото поискам..А сега да не ги вида...Гади ми се от тях...Иначе ефекта е огромен още през първата седмица...Но не бих се подложила...втори път на тази диета...![]()
Е па като не искат да се хранят здравосложно и да тренират след 5/10 години аз пак ще съм си с перфектното тяло, а те ще са балони пълни с мазнини...да видим тогава как ще се тръшкат за това си мислене.Първоначално написано от Di
Най-тъпото е, че всички в тази държава само искат, но ги мързи да направят каквото и да било...
хаха колко точно казано \Първоначално написано от Callisto
/
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
първата диета наистина действа- казвам го от личен опит, за другите незнам. обаче трябва много да се внимава, защото аз явно се вманиачих и така си докарах страшно тежка анорексия. уточнявам че преди това изобщо не бях дебела, бях си съвсем в нормата. слава богу успях да се измъкна, но сега като чуя за диети направо се ужасявам. изводът, който си направих е, че всичко трябва да е с мярка. сега се храня здравословно, спортувам и се чувствам добре.
А аз хляб не ямПървоначално написано от Luscious_Heart
![]()
И то вече от година и половина не съм пипала хляб, не о обичам просто.
вси4ки искат бързи резултати,лошото е 4е вси4ко става много трудно,но като видиш 4е по4ваш да отлабваш ти идва мерака![]()
И защо повдигате теми от преди 3 години,след като раздела е ПРЕПЪЛНЕН с по-актуални теми за диети?! о.О
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!