.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Пораснали тийнейджъри :)

Здравейте, щури тийнове!

Знам, че сега е лято - време за забавления и купони.. но все пак да ви попитам нещо..

След 2 години завършвам училище. И знам, чче звучи много, но истината е, че осъзнавам колко бързо ще минат.. Остана да избутам само 11 и 12 клас.. напоследък мисля доста за живота след това. Иска ми се, да знам от по-рано на къде да се ориентирам - какво да уча, къде да го уча.. в кой град..

Вие мислили ли сте за това? И кой в град и в кой университет мислите да продължите след като завършите училище/гимназия? А решили ли сте вече каква специалност?

Ще се радвам да споделите

Поздрави,
    Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Аз тази година ще съм 9ти, а пък се замислям за напред..

Аз съм мислил, най-вероятно ще уча психология в Софийския университет

Супер фен Аватара на spopi
    Да искам в бургаския свобеден университет с право и да стана адвокат.
    ТОва е една от мечтите ми.

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Въпреки, че сега тепърва 8- ми клас ще бъда, съм се замисляла .. бих искала да се занимавам с изкуство .. и по- конкретно с кино. Но освен това искам да уча и още нещо .. може би право. Къде .. все още не знам .. имам достатъчно време да помисля и над това.

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    пфф браво на вас, аз ще съм 12 и още не знам
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Аз тази година ще съм 8 клас и реших какво искам да следвам - медицина..
    Това е голямата ми мечта..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    МаЙна ТаУн :D
    тази година ще съм 9. клас и , макар че ми е рано , съм решила какво ще кандидатствам - силно желая да следвам журналистика или медицина , но някъде в чужбина , като по-точно Русия, Испания или Англия

I`m NOT strange , I`m just Different

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    еми тази година завърших 12 клас....Ще уча в ХТМУ София.Специалност:Фин органичен синтез/професионална квалификация:инженер-химик/

Аз ще съм 9 клас и искам да съм дизайнер обаче проблема ми е че незнам какво трябва да уча като сега съм в СОУ и не съм се ориентирала кой град

И аз ще съм девети клас и мисля занапред, да...Искам много да уча в US Sports Academy- с профил "Плуване", но имам и предпочитания за други спортни академии в Европа и може би след 2 години ще уча в USSA

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    То и на мен ми остават само 2 години но си нямам и идея какво ще правя после...мислила съм много пъти и 10000 пъти съм си променяла мението Исках да уча в Германия,но се отказах защото малко ме е страх Искам да уча право (за сега) но родителите ми нещо не са съгласни.Има още време,ще видим къде ще ме отвее вятъра.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Тази година бях абитуриентка. Вече завърших, сега следва университета. Още от девети клас разбрах, че искам да уча психология. Сега когато кандидатствах написах само Психология на листа със специалностите. Въпроса е, че няма да живея в България, защото след 2 седмици се местя. И ще си идвам когато трябва, записах задочно.
    Смятам една година да уча езика, и след това да запиша и второ висше в чужбина. Ще видим дали ще стане работата. Честно казано много ми се учи, защото ще уча това, което искам. На даскало съм ходела с нежелание за някой предмети - например физика. Просто сега като съм в унито, специалност която искам, ще ми е кеф. Ще се отдам на това което желая.
    Един съвет - добре е от по - рано да се ориентирате поне каква специалност искате, след това кой университет е най - добрият и т.н.

Мега фен Аватара на xoxi
    Аз съм се ориентирала към Англия или Германия. Още се колебая между няколко специалности. Всъщност много зависи и какъв език ще уча допълнително. Ако уча френски, мога да прегледам нещата и за във Франция. Ако уча руски, същата работа и към Русия примерно. Не знам!
    Няма значение за мен в коя държава ще уча. Много се колебая след това къде ще се установя за постоянно.
    И спря да се върти за миг земята..

--
    Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде

ВИАС
    ... Can you feel me
    Can you touch me
    Do you believe in me
    Do you love me
    ...

с автора сме наборчета....
    та по темата:замисляла съм се много по тоя въпрос;
    Но висшето си образование ще ми се наложи да изкарам в Англия при баща ми!Аз много изкам да остана в България,но обстоятелствата ме притискат и трябва да замина!
    Пък и погледнато реално там перспективата е по-добра!
    Иначе имам няколко насоки какво искам да уча:Кинезетерапия(но може и само курс,защото е по-скоро хоби,не искам това да е професията ми);екологично право;психология(едва ли,макар че много искам);и още доста...
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Радвам се, че има млади хроа, които мислят за бъдещето си!

А аз.. аз още не съм се ориентирала на 100% .. Мислех си, за туризъм, но се отказах категорично..

Сега ми се върти в главата Музикалната в Пловдив с поп и джаз/понеже ходя на уроци по пеене, солфеж и пиано/ .. но ще реша.. до края на лятото се надявам вече да знам
    Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Лоша идея. Много причини. По - добре фармация... даже да звучи тъпо и несравнимо.. медицина и фармация.. ъъх... както и да е

Аз съм за стоматология в медицински университет догодина.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    О...не че ми е мечта,но ако ме приемат това ще уча...и не че се оплаквам...интересно ми е...но не бих искала да виждам пенсионери до края на живота си. (зависи с каква специалност де)...и все пак. При теб ще идват хора,които ще ти се оплакват постоянно,а това не е за мен... уф...както и да е. СЛедвай мечтите си.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Септември месец ще съм 11ти клас.Искам във Софииският да уча японистика.Или във Бургас-икономика на туризма.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Сферата я набелязах в 6ти клас. Държавата - 9ти . Университета - 10ти клас. Имам само 14-15 месеца. Дано ми стигнат.
    П.С: Ще съм 11ти клас на есен.

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от Castaway
    Радвам се, че има млади хроа, които мислят за бъдещето си!

А аз.. аз още не съм се ориентирала на 100% .. Мислех си, за туризъм, но се отказах категорично..

Сега ми се върти в главата Музикалната в Пловдив с поп и джаз/понеже ходя на уроци по пеене, солфеж и пиано/ .. но ще реша.. до края на лятото се надявам вече да знам
    Тъкмо вчера говорих с една преподавателка по музика - трудна е реализацията. И аз щях "да ставам певица". Учех три години солфеж, теория, народно пеене и пиано . Ама си дадох сметка, че или ще стана даскалка, или ще трябва да спя с разни чичковци за да ме бутнат някъде.
    Ако това те устройва .. Но, ти си решаваш

Град
    Pernik
    Сега ще съм 8 клас, но от две години си знам какво висше искам да запиша.Софийски Университет МИО.

Град
    around the world !
    На есен ще съм 10-ти клас, още 3 години и за мен
    Насочила съм се твърдо към Софийския университет - право/журналистика. Ще бъде трудно, но ще се справим и с това предизвикателство.

Въпреки, че ще съм сега само 8 клас съм решила! АРХИТЕКТУРА! И тъй като другаде няма къде ще я уча в София.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си