- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Пораснали тийнейджъри :)
И аз ще съм 11 клас (ако ме види някой ще ме помисли за 7-8клас) мисля да уча в ТУ-Варна и да си продължа специалността от гимназията, но първо да завърша и тогава
Пък за да вляза в университет тряя да знам математика, а аз както изкарвам едвам 3-ка...
Аз съм за 8-ми клас и съм решила да уча право и то не къде да е а във ФранцияТова ми е нещо като мечтата и се надявам сега в новото училище да науча езика.. ако не перфектно то поне да съм обхванала добре основата
![]()
хах, ами аз за това и още не съм решила какво ще уча.. в 8ми клас бях категорична ПЕЕНЕ .. но после като "пораснах" още малко.. и поразмислих.. в БГ е много трудно да се реализираш /но не казвам, че е невъзможно де/ и.. определено трябва да имаш много голям талант и връзки с хора, които се занимават с музиката, която си избрала за "твоя" за да успееш. А това да спиш с чичковци.. това е само за фолк дивите, а аз чалга певАчка определено няма да ставамПървоначално написано от YouDontKnowMe
![]()
![]()
![]()
.. замислям се за журналистика.. но се успокоявам, че имам време да реша и за това не си давам много зор.. но то 3 месеца вече трябва да съм наясно 100%![]()
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
8-ми клас съм , искам след 12-ти клас да уча в НВУ"Васил Левски"- Велико Търново и да стана военен.![]()
Тази година завърших и чак в края на 11 клас осъзнах какво искам в действителност. Малко хора решават в 7-8 клас и си остават на същата позиция. Хубаво е да си имате идея какво ще правите, но и не бързайте да порасвате.