- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Коя марка гримове използвате?
на нито едната![]()
понеже съм дистрибутор на AVON си взимам гримове от там...![]()
Avon предимно
..Why can't I be innocent..
bourjois![]()
Somebody told you how much i love you!!!
Everything's fine, so fine
Първоначално написано от i hate you but i love you
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
а освен тези двете други не може ли![]()
To infinity and beyond.
Ако говорим за качество между тези двете мисля,че на Орифлейм са по качествени![]()
Суетата.Моят любим грях.
nito ednite nito drugite sa ke4estveni
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
пълни боклуци саПървоначално написано от darla_f
Avon![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Първоначално написано от darla_f
![]()
На Avon, но рядко и само гланцове...може и лисион за тяло...
Вече ако говорим за пудри, ружове - на съвсем други марки.
Нито Avon, нито Oriflame ги бива в това отношение.
Основната част от козметиката ми не включват Орифлейм и Ейвън.![]()
Имам и техни продукти, но не харесвам особено нещата им![]()
имам техни 4-5 гланца и 2 спиралиПървоначално написано от KuKla Na KoNcI
така че предимно ейвън
аз и без това мн не ползвам гримове
Cruel Intentions
На Avon предимно ползвам лусиони,кремове,гланцове и спирали а и душ гелове защото имат хубави аромати!Но като цяло козметика за лице ползвам Maybelline и съм адски доволна от всеки техен продукт
Не вярвай на онова, което си чул.
Не вярвай в традицията, само защото се
е предавала от поколение на поколение.
Не вярвай на нищо, което е повтаряно много пъти.
Не вярвай, защото написаното идва от някой стар мъдрец.
Не вярвай на догадки.
И едните,и другите не струват! Просто се имат за големи,луксозни марки чрез тея дистрибуторски простотии!
Тhe Hell is coming!
Да.. щото твоя фон дъо тен на Импала не е боклук.. мнооого луксозен. А да не забравяме и гланца ти от магазина по 1 левче.. уникален просто..Първоначално написано от AnyLee
![]()
Ейвън е световна марка, имат хубави качествени продукти. Е.. например от лаковете им за нокти не съм доволна, но от други продукти, които съм си поръчвала съм изключително доволна! Била съм представителка и знам за какво става реч.. апък това, че някои хора само повтарят тъпи слухове без да са се запознали от близо с фактите.. ***** ** ****** **********!![]()
То аз щото много гримове ползвам де... Но да се разпиша хаха.
Ползвам спирала на Манхатън. Черния им молив е невероятен-мек, но ужасно дълго държи. Гланц...два на Ив Роше, коректор за под очите на Ейвън и това е.
Ейвън не са чак такива боклуци. Чисто и просто среден клас козметика, с леки отенъци на нисък клас хах.
не можеш да казваш, че повтарям тъпи слухове, по-добре скъп фон дьо тен, а не на Ейвън и после още пари за дерматолог, говоря от личен опит, много добре знам за какво става дума...Първоначално написано от i hate you but i love you
Точно, защото си била представителка би трябвало да знаеш какви продукти има там. А по-голямата част от декоративната им козметика е боклук (и не само тя). Устата ми заприлича на рибешка след един техен гланц. Лицето ми ме сърбеше от крем и се излющих от един гел. Позволи ми да имам поглед над козметиката им.Първоначално написано от i hate you but i love you
![]()
povecheto mi grimove sa ot AVON i ot COLDEN ROSE ... za kozmetika govorq , inache shampoani losioni tempodobni ot oriflame![]()
Амм..Първоначално написано от Jaffs
А защо при мен никога не е ставало така.. не съм нацелвала "пълните боклуци" ли
![]()