Цитирай Първоначално написано от chefk0
Цитирай Първоначално написано от L0ST
Цитирай Първоначално написано от chefk0
Цитирай Първоначално написано от L0ST
пфф..ама тва на шега или?

Едно момиче на един лагер..излиза от душът и си метнало хавлиите на нещо метално, но кабелът за бойлера минавал от там и явно не бил изолиран, ддз.. Там преди да излезе някой включил бойлера и след душът като се хвана за тва металното и като взе да крещи из цялата база се чу.. и не може да се пусне (нали се схващат мускулите).. Там добре, че някво момиче имало в стаята и я издърпала..
Просто нема как да стане тва нещо ако я хване токът ще протече през нея също за това когато не сте сигурни дали тече някъде ток , пипате с горната част на ръката така ако има ток и мускулът на ръката се свие няма да се хванеш ами ще се изтласка
Кое по-точно нямам как да стане?
Знам как се пробва... както споменах ме е хващало доста пъти ...я ровя в някой изправител или усилвател без да е изключен... я пипна нещо друго... Абе ако не го стиснеш и да ти се свият мускулите, няма кво да ти стане от докосване на нещо, по коет тече ток.. зависи от токът де..
Не е точно така както мислиш ел. специалност съм от 3 години и за тва уча как да се пазим от токът да не ни убие а до това кое няма как да стане ами момичето да издърпа другото момиче което го удря токът
Дори и ако метне няква кърпа на него? Аз не съм уточнил точно как го е дръпнало.. А да не говорим, че не бях в стаята когато тва стана...то сички се затичахме на там де, след тоя писък страшен