- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Град Девин
Има ли тук такива които живеят в Девин ? Аз съв от много голям и луд град (София) но мисля да отида да живея на по-спокойно и красиво място а именно Девин . Града е заобиколен от вековни гори и много богата растителност заради което го избирам за поне една година . Енергииното поле там е изключително високо и зареждането с тази енергия ще е цялостно .Но все пак , аз съм млад човек и се чудя , дали ще има и друто за правене там ... има ли млади хора или като във повечето краища на България е започнало да не отсава нищо свежо ?
ИЗвестният форумник SWASTICA е роден там. Сега разбирам, че това се е случило само и единствено благодарание на голямата концентрация на Силата!![]()
Grumpy old madman
Не познавам форумното лице SWASTICA , но щом живее там със сигуртност е по-добре присихечси и духвно от много от нас .Балкана е мястото което е с най-силна концентрация на енергия която е като батерии за нас и за всичко .
Само дето Родопите и Балкана не е баш едно и също.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
е да но важното е че има вековни дървета . Това стига .
Първоначално написано от Shmahao
![]()
Така, така...
Еми не знам, аз бях там миналата пролет и вековните дървета не ме впечатлиха особено, явно съм неподатлива на енергиите. Не искам да засягам никой, който е оттам, но не ми хареса града. Не знам как би издържал една година, да не пишеш книга?
Баба ми е от Девин. Изобщо не харесвам града, става ми кофти като съм там. Най-вече заради хората...
виж ся, майна, ако се зареждаш от гори, турски сараи, поздравите от джамиите, мисля, че няма да те бърка, че няма малди хора в ДевинПървоначално написано от Shmahao
![]()
Да бе това за турците го бях подминала твърде лекомислено .
Девин остава на заден план .
Не , не пиша книга но се интересувам от медитация и йогя и търся подходящотото място .
Необходимо е малко да дадеш и от себе си за да постигнеш това енергиино зареждане . Има много пътища и всички водят към едно и също . Когато си в балкана и вървиш с километри освобождаваш отрицателната енергия която се е насъбрала в теб . Вдишваш , усещаш природата . След това се прибираш и си физически уморен но психически успокоен . Наспиваш се здраво и на другия ден .... усещаш за какво говоря .Първоначално написано от raduna
мда е...вече знаем защо е такъв...Първоначално написано от FlashMX
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Човекът иска в Девин... в Балкана... там е изворът на Шангри-Ла.
Tъкмо мислех да напиша,че Свасти и добре психически е някакъв оксиморон.Първоначално написано от ShtrudeL
Всички окултисти на сапун.
disintegration will follow
I've never felt a pain in life so hollow
I've given up
I'm letting go
I'm so scared, of what will follow
I've never felt a pain in life so hollow
letting go of everything I used to know
много джамии и турци, така е навсякъде из Родопите...