- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Общи впечатления за сайта
Само аз ли не виждам проблем ни в цялост, ни в частност?
На мен статиите ми харесват. Писна ми да слушам и да чета за банкови обири, убийства, кражби, отвличания, терористични актове и етц. Нормално е да има и такива новини. Сайтът не претендира да е новинарска агенция. Това преди всичко е форум и то форум, в който хората са на възраст 12,13-20 и е нормално новините да са от такъв характер. Честно казано предпочитам да чета за световното, археологически разкопки, концерти и етц, вместо за гореспоменатите. Това, че новините не са извадка от черната хроника на националните медии не ги прави евтини и глупави. А за правописните грешки не коментирам. И аз ги правя, всеки ги прави...да не говорим, че повечето там са технически, а не от незнание.
Лек ти ден.
ПС: И откога ти определяш качеството на информацията?![]()
Разбрах за кого говориш, но това е съвсем друга тема на разговор, която може да обсъдим в политика, защото не съм съгласен с твърдението.
Въпросът беше какво трябва да се публикува в рамките на сайта относно новини. За тероризъм и банкови обири можем да четем навсякъде, а и те не са особено интересни за тукашната аудитория.![]()
Ето едно мое впечатление за сайта от тази сутрин.Не успях да вляза дълго време:
phpBB : Critical Error
Could not query config information
DEBUG MODE
SQL Error : 2006 MySQL server has gone away
SELECT * FROM phpbb_config
Line : 217
File : common.php
Да си тийн е супер но също така и много трудноимаа толкова много въпроси които не можем да си отговорим затова много благодаря на този сайт че ни помага да се справим с тях и благодаря за полезните съвети
и не е важно дали модераторите са чичковци или тийнове важното е че получаваме отговор на нашите въпроси и да научичим нещто интересно
![]()
![]()
angel
Екипа на форума в по-голямата си част е сдухан ......
Жена с пари е като луд с картечница.....