.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Само аз ли не виждам проблем ни в цялост, ни в частност?

На мен статиите ми харесват. Писна ми да слушам и да чета за банкови обири, убийства, кражби, отвличания, терористични актове и етц. Нормално е да има и такива новини. Сайтът не претендира да е новинарска агенция. Това преди всичко е форум и то форум, в който хората са на възраст 12,13-20 и е нормално новините да са от такъв характер. Честно казано предпочитам да чета за световното, археологически разкопки, концерти и етц, вместо за гореспоменатите. Това, че новините не са извадка от черната хроника на националните медии не ги прави евтини и глупави. А за правописните грешки не коментирам. И аз ги правя, всеки ги прави...да не говорим, че повечето там са технически, а не от незнание.

Лек ти ден.

ПС: И откога ти определяш качеството на информацията?

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Разбрах за кого говориш, но това е съвсем друга тема на разговор, която може да обсъдим в политика, защото не съм съгласен с твърдението.

Въпросът беше какво трябва да се публикува в рамките на сайта относно новини. За тероризъм и банкови обири можем да четем навсякъде, а и те не са особено интересни за тукашната аудитория.

Град
    Пловдив
    Ето едно мое впечатление за сайта от тази сутрин.Не успях да вляза дълго време:

phpBB : Critical Error

Could not query config information

DEBUG MODE

SQL Error : 2006 MySQL server has gone away

SELECT * FROM phpbb_config

Line : 217
    File : common.php

Да си тийн е супер но също така и много трудно имаа толкова много въпроси които не можем да си отговорим затова много благодаря на този сайт че ни помага да се справим с тях и благодаря за полезните съвети и не е важно дали модераторите са чичковци или тийнове важното е че получаваме отговор на нашите въпроси и да научичим нещто интересно
    angel

Екипа на форума в по-голямата си част е сдухан ......
    Жена с пари е като луд с картечница.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си