- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- имам нужда от съвет относно лещите :(
Ами значи проблема е следния : имам късогледство и скоро ще си взимам лещи които ще бъдат цветни , но немога да си избера цвятдвоумя се между синьо и зелено но кое от двете по дяволите
имама съм и сини и зелени и просто незнам как е по - добре .. вие как мислите ? имам черна коса , почти бронзов тен вече и естествения цвят на очите ми е кафяв ..
така няма как да ти кажемколкото и да даваш описание всеки е различен, за това най-добре пусни снимка
![]()
There is a princess in every girl
Според мен трябва да си вземеш с ест ти цвят. За мен лично тва с цветните лещи е тъпо. В крайна сметка кого има да залъгваш?Нз странно ми е
Първоначално написано от Little_Lady93
Е те на практика пак ще са цветни ако "си вземе с нейния си цвят".Взимат се прозрачни.Иначе една снимчица да пуснеш, мисля, че доста ще ни улесниш.
п.с-не знам защо, нищо че не съм те виждала някак на прима виста- ами сини, но все пак-чакам снимка, ако нямаш някакви съображения де (wink)
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
снимки бих дала само на лс .. прозрачни неискам - скучни са ми .. ще бъдат или сини или зелени .. исках да разбера на вас кои биха ви харесали повече спряма скромното ми описаниеако някой иска снимка може да ми пише ;D
Аз бих избрала сини .... не че не ми харесват и зелените, но сините са ми любими![]()
и аз смятам да си взимам? Ти какви ще си взимаш месечни или целогодишни ?? И на каква цена?
Тъмно зелени. Сините ще стоят много неестествено, а и съм фен на зелените очи...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
И аз мисля,че зелени ще ти седят по-добреПървоначално написано от MaLkaTa_LaDy
![]()
Аз бих избрала сините, защото зелените някак си имам чувството, че няма да седят естествено. Ама то зависи от нюанса все пак! Не знам, щом имаш опит с лещите пробвай и 2-та цвята и така най-добре ще разбереш кой ти подхожда!![]()
Първоначално написано от ira90
ми незнам за колко време ще са , иначе сега има огромно намаление и около 40 лева ми излизат . така че ако мислиш да си взимаш сега е момента щото иначе струват двойно ..
Аз пък ще ти препоръчам да вземеш зелените защото седят по-добре на кафяви очи![]()
Зелените ще седят по-естествено според мен. Една съученичка(и тя е като теб с черна коса и леко мургавка) си беше взела сини лещи, ама суупер ярко, наситено синьо и й седяха отвратително. Зависи и от оттенъците на цветовете. Aко успееш да си намериш такива, мисля, че ще седи доста добре.
ами в крайна избрах съвсем различен цвят :казва се индиго и е между синьо и лилаво , но по скоро лилаво ;d звучи странно но изглежда супер :P
+Супер грозно е като видиш как кафявото прозиза под синия цвят или има очертания.Първоначално написано от koshtramba
аз пък мисля,че сините...ще има контраст и така очите ти ще изпъкват
Първоначално написано от finger4o
Вземи си твърди лещи, DC 30 например, средна кислородна пропускливост. Те нямат цвят, см. бледо кафяви са поради материала. Няма да ти доставят удоволствието да си сменяш цвета на очите, но ще застопорят късогледството ти на едно ниво, а с времето и ще го понамалят постепенно. Иначе , не знам на колко години си в момента, но диоптърът ти ще расте с по 0.5-1.0 на година до края на гимназията.