- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помогнете със съвет :(
Да не го слагаш наобратно:P
Презарвативите са за женчовци. Има три варианта за да не можеш да си сложиш капутя. 1.ДА ГО СЛЯГАШ НА ОБРАТНО(в опаковката има опътване) 2. ДА ТИ Е МАЛАК КАПУТЯ(ползваи ектра сайз). И ТРЕТИЯ ВАРИАНТ ДА СИ ГО СЛАГАШ НА НЕПРАВИЛНАТА ГЛАВА![]()
Всички презервативи си имат размери. На опаковката пише колко милиметра са. Това може и в интернет да го прочетете ако не искате да питате в аптеката. Не винаги обаче размера има значение. При Дурекс примерно самите презервативи се развиват трудно макар че не са малки. Има други както казах които са 52мм но развиването е по-лесно защото не са толкова тясни в края. Трябва да се пробва и експериментира.
благодаря за помоща. ще се опитам да проуча въпроса и да намеря изход от това положение![]()
Гълтай противозачатъчни, кво му убиваш удоволствието на мъжленцето ти.Първоначално написано от slun4ice
Temet Nosce
벨야카
umri ако обичаш се обръщай с малко повече уважение към мен пък и към останалите потребители. Не мисля че съм те обидила с нещо че да ми "говориш" по този начин. Противозачатъчните както съм сигурна че знаеш имат странични ефекти които при презервативите липсват. Според теб правилно ли е една жена да рискува здравето си заради удоволствието на мъжа си? Аз лично лежах 2 дни в болница и лекарите ми казаха че са 90% сигурни че имам тромб в лявата ръка. Слава Богу се оказа че ми няма нищо. Сигурен ли си че искаш да причиниш такова нещо на момичето което обичаш? Че притесненията си заслужават? Мойто "мъжленце" не се е оплаквало никога от презервативите. Самият той не искаше да пия противозачатъчни защото беше проучил много добре нещата и беше наясно с рисковете.![]()
Мисля, че си много стресиран.
Споменаваш го, но сякаш никой не ти обръща внимание в тази тема и продължавате да бистрите за марки презервативи..
Не знам правилно ли усещам, но ти не си нервен само преди/по време на полов акт/слагане на презерватив, а ти си нервен по принцип, в живота. Явно живееш под стрес и дните ти минават мъчително. Спомена за загуба за най-близкия ти човек и аз ти изразявам съболезнования.
Доколкото съм чела, при мъжете стресът се отразява пряко на ерекцията и на сексуалните способности.
Заключвам, че ти живееш под стрес, имаш напрегната работа, загубил си близък човек.. имаш натрупано напрежение и това се отразява на пениса ти.
Ако ти омеква, докато слагаш презерватив, е логично по-трудно да го вмъкваш, или ако ти е много голям и етц- то тези неща вече се обсъдиха.
Отиди за всеки случай на уролог, въпреки че като гледам, той може би ще те насочи към терапевт, за да преодолееш напрежението в теб.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
сичко е заради стреса
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Много се засегна. Нямах лошо в предвид, като казах мъжленцето. Контрацептивите имат положителни и отрицателни ефекти, но отрицателните такива, доколкото аз знам се проявяват в малък процент от жените. Винаги има шанс, но е малък. Най-добрият вариант е да се консултираш с гинеколога си и той да ти каже дали трябва или не трябва, защото в нета всякакви глупости пише, пък да питаш тоя и оня е още по-лошо. Двама женени да ползват презерватив... за първи път чувам. Може или да не свършва в теб или да ползваш контрацептиви, защото лично на мен презерватива ми е както най-добрия приятел, така и най-големия враг и ако имах жена не бих ги ползвал. Все пак си е ваш живота и си правете това, което сметнете за най-добре.Първоначално написано от slun4ice
Temet Nosce
벨야카