- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- когато нямам никакви чувства
мога да излезна със стара любов нали?
смисъл, сега сме само на здравей здрасти, пък и не е имало нещо м/у нас, аз тайно си го харесвах ама нищо не излезе и се отказахпък нали вчера се видяхме разменихме си скайповете ии нали няма нищо лошо да излезем ( въпреки, че си имам приятел )
Не,няма нищо лошо.Но само като приятели.Все пак по -добре кажи на настоящият ти приятел,че излизаш на по биричка със бив6ия като приятлеи.Даже ,ако иска да дойде с вас.
Явно приятеля ти е омръзнал.Все пак трябва да ти е хубаво с 1 човек и да се забавляваш.Не си женена ,че да е грях
.Направи това което сърцето ти казва
![]()
мне ми е омръзал![]()
та как може, ние едва ходим от 1 седмица :д.
в смисъл исках да попитам дали има нещо лошо в това да излизам със стара любов като не изпитвам НИКАКВИ чувства.![]()
HE. И аз съм го правила.
Няма нищо лошо да излезете просто приятелски.Но кажи на настоящия си приятел.
ами нужно ли е той да знае/ да му казвам?
смисъл, да не си помисли нещо друго?![]()
Има нещо гнило в цялото излизане,по-добре му кажи да няма евентуални изненади после![]()
Не е нужно,но ,ако разбере от друг ,уж приятел ще е по -кофти.Ако държиш на него...както си прецениш...
Що не вземеш настоящия с теб? Пък и с бившия могат да си допаднат и да станат и те приятели.
На мен ако моя ми каже,че ще излиза с бивша (по без значение какви причини) ще откача.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
мхм.
ама както казвам, абе ние сме само приятели![]()
ми то сегашния го няма, на село си е . аз няма да го правя с цел изневяра и т.нПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
Няма нищо лошо да излезете приятелски, но по-добре кажи на настоящия, че да не научи от някой друг и да се получи някой фал...![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Абсолютно нищп лошо няма.. Това е проява на зрялост и отговорност![]()
По-добре му кажи,че ще разбере все някога и ще мисли ,че си го лъгала.![]()
Ако те вкара в леглото вече ще има нещо лошо![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
![]()
прави сте, май ще ви послушам.![]()
Нищо лошо няма, забавлявай се, не е грях да общуваш с хора, които са ти приятни
Но сама трябва да прецениш дали е възможно старите чувства да се върнат. Ако е така - по-добре въобще не започвай да се занимаваш - докато е рано. А с настоящия сте заедно едва от седмица, едва ли си давате обяснения за всяка крачка.. Ако държи на сегашната си връзка няма "нищо лошо" да става![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Ако още харесваш това момче и ако излезете има лощо да,щото няма да си донякъде честна с приятеля си,но от друга страна,ако искаш да сте само фр. няма да е лошо 1 фр повече да имаш,но ти си прецени.![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
аз нямам нищо към него. ЧЕСТНО. но той май има, или поне ми го намеква . . . сега ми е оше повече объркано.![]()
виж,какво ще стане,ако наистина те харесва му напомни,че си имаш приятел и когато си го искала,той не е отг на чувствата ти и че искаш да сте само фрПървоначално написано от CherryS
![]()
^ дам, права си.![]()
даже бтв той ми се извини, че преди се държал гадно и кофти блаблабла -.-![]()
еми той сам си е изпуснал шанса,когато си го искала,тъй че не съжелявайПървоначално написано от CherryS
Няма лошо да излезете, само приятелят ти да не ревува.
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real