Такам ... имам приятелка която се запали по пушенето след като цялата компания започна,лошото при нея е,че тя не хъска(обеснявам странния глагол - дърпа,но не гълта,а само изпуска) - това не е пушене,а само ей така да се покаже,че тя не е единствената непушачка.Аз много пъти се пробрах да и обесня,че няма смисъл само да си хаби парите за цигари,които реално погледнато не използва,но тя не иска да ме чуе . . . показвала съм и как но просто не може ... и се отказах да и говоря,проблема обаче е че тяхните е хванаха(те са много против цигарите даже се карат на мен дето никакви не са ми) и я наказаха да се прибира в 10 и и казаха,че ако я видят или разберат цяла ваканция няма да излиза,обаче тя си продължава- лошото е,че много лесно могат да я хванат . . . как да и кажа,че няма смисъл да държи цигарата като не прави нищо,най-много да я хванат и тогава още по-лошо ... съвет какво да и кажа? А и лошото е,че най-редовния и отговор колкото и да и говоря е "По-добре зъбите отколкото дробовете" . . .