- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с приятел
въпрос към всички:
бихте ли правили секс с приятел/приятелка с който/която се познавате от 2-3 години може и повече и си споделяте всичко (едвали не сте най добри приятели) но без чувства просто от взаимополза и на другия ден си продалжавате все едно нищо не се е случило
–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –
съжалявам ако има такава тема
ако ми доиде музата да напиша нещо ще го направя
Предполагам да. Зависи дали ме привлича сексуално.
Правил съм го, иначе си е яко де...
П.П Колко теми ще пуснеш?
П.П>2 Темата се повтаря..
valerusha ~~{}}
mecheeeee
MAPATOНKOBKA
другия мсец мисля да го направя![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
и на мен ми се вижда яко![]()
бих![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Да бе даПървоначално написано от MaLty
![]()
ПТ:Не бих, защото секса винаги поражда чувства(макар че с една бивша имаме такава уговорка)
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Бих. Интересно ще е. Особено ако е някаква перверзна...![]()
НЕ бих..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Бих!
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
ами правила съм чувствах се странно много след това и просто не мога да го приема няма я тръпката все едно сме някакви марионетки незнам беше много изкуствено и няма да повтарям предпочитам да не си разваляме приятелството
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Да, особено ако е някоя мацка за един път.
Еми в момента нямам такава приятелка ,която да ме привлича сексуално...Но хипотетично бих
![]()
--------------------------------------------------------
разбира се, че бих... но.. приятелски секс. Такъв, който няма да ни промени отношенията за по-нататък.
Ако нямам такъв вариант, ще пропусна, защото момичета за секс много, а приятелки - не.
Why care?
Хах... правил съм го, правя го и смятам да го правя винаги за напред с неяСупер си е гоцко, мога да казвам " искам те" и след това да казвам... А как е Гошо? ( приятелят й)... Не чувствам и капка чувства към нея... споделям с нея и очаквам съвет от нея....както и тя прави с мен... и никога не бихме си развалили отношенията ( приятелски) с това, което правим.... Мога да бъда с нея и тя с мене винаги, когато просто някой изпитва нужда от секс.... правиш го просто за секса
Спорта можеби? ( както казваха даскалите ми едно време)
Получава се нещо отвратително.Няма повече да повторя.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Съжалявам че пъскам още една тема в тази но получих съобщение да намаля темите който пускам
та родителите на гаджето ми не ме харесват (не сме имали възможнот да си поговорим дори за 5 мин просто не ме харесват) и незнам какво да направя не сме се виждали от много време и направо изгарям от женале да я видя и да я докосна да я прегърна да я погледна но нестава ;(
моля само сериозни отговори
Първоначално написано от godji3
![]()
![]()
Дясната винаги е до теб... Можеш да я галиш, Да я целуваш... етц.
valerusha ~~{}}
mecheeeee
MAPATOНKOBKA