.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Супер фен Аватара на Di

ТЕН ПРЕЗ ЛЯТОТО

Такаа очетава ми се море скоро и искам да направя страхотен тен ;д смисъл искам да е много тъмен и да издържи.Преди ходих на солариум, но измих всичко и съм си с моята кожа. Иии ми трябва нещо за:

1.Против изгаряне.
    2.Нещо с което да поченея много.
    3.Нещо с кеото да запазя тена.
    Благодарско
    не се изказвай неподготвен,прасе

Град
    ``Сокър Сити
    Имаше едно на Нивея за естествен тен и за запазване, ама го забравих как се казваше
    Глупости, майна, само глупости...
    нов ник - Miichelle

Град
    ``Сокър Сити
    ето не знам колко ще ти помогне тфа http://www.nivea.bg/products/show/12398
    Глупости, майна, само глупости...
    нов ник - Miichelle

Повече от фен Аватара на twilightHeart
    Град
    в леглото
    http://www.nivea.bg/products/show/36671 Пробвай с този.
    airplanes..

Супер фен Аватара на Transform
    Бирата бях чел че помагала ..

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Яж моркови. Помага . Цяло лято пиех сок от моркови и имах перфектен маникюр и тъмен тен, а съм много светла принципно.

Ами разгледай он-лайн брошурата на Avon ,мисля че там имаше слънцезащитни кремове ... А за поддържане на тена съм на същото мнение за морковите :P
    Колкото повече ,толкова по добре!

Не многото години , а многото живот в малко години прави човека ценен. :P

Да обичаш, значи да намериш в щастието на друг своето лично щастие!

Обичам те !

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    Яж моркови. Помага . Цяло лято пиех сок от моркови и имах перфектен маникюр и тъмен тен, а съм много светла принципно.
    Купуваше ли си го ? Или си го правеше вкъщи ?
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    А, как разбра, че това е от морковите?

Имам въпрос-мислите ли че това на Нивея Protect&Bronze е подходящо за чувствителна кожа?

Re: ТЕН ПРЕЗ ЛЯТОТО

Охх и аз искам нещо с което да почернея бързо и много, и да запазя тена ... хихи много искам май
    Това е едно пътуване в звука на скоростта !!!

http://www.vbox7.com/play:fc89111c

Аз си живееян а морето и щом дойде май месец бързаме да тръгваме на плаж и да ставаме вчерни.Но през май слънцето още не е толкова силно и обичайно ползваме бабешките номерца.Взимаме си в едно шишенце готварско олио или зехтин и се мажем с него щом отидем на плажа.За 3 дни бях издокарала доста добър загар.Също така за запазване и за добиване на още по-хубав загар можеш да си купиш от аптеката какаово маслово.Мажи се около седмица с него, когато се сетиш, не когато отиваш на плаж и също ще станеш доста черничка.

Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope
    Аз си живееян а морето и щом дойде май месец бързаме да тръгваме на плаж и да ставаме вчерни.Но през май слънцето още не е толкова силно и обичайно ползваме бабешките номерца.Взимаме си в едно шишенце готварско олио или зехтин и се мажем с него щом отидем на плажа.За 3 дни бях издокарала доста добър загар.Също така за запазване и за добиване на още по-хубав загар можеш да си купиш от аптеката какаово маслово.Мажи се около седмица с него, когато се сетиш, не когато отиваш на плаж и също ще станеш доста черничка.
    Не ставаш ли прекалено мазна от олиото или зехтина ??
    А колко горе долу струва това какаово масло и след като го нанеса трябва ли да се мия след това или не .. ??
    Това е едно пътуване в звука на скоростта !!!

http://www.vbox7.com/play:fc89111c

Ами ставаш мазничка да, но много хубаво блестиш на слънцето, а и след като се къпеш в морето и после като се прибереш е нормалнода се изкъпеш мазнината пада, така че не се притеснявай от това.А какаовото масло зависи къде го търсиш, една приятелка си беше взела за 10 лв, аз се бях прекарала за 20, зависи.Най-добре отиди, в аптеките се продава попринцип и попитай.Това което си бях взела аз беше като крем, просто като излезеш от банята се мажеш с него или преди да излезеш и имаше доста приятен аромат, но свърши.А и вече нямам нужда от каквото и да било, станах черна като циганче.

Супер фен Аватара на Di
    О,мн ти благодаря дано и при мен има същия ефект

Пак заповядай.

Фен Аватара на Coke
    Град
    София

1.Против изгаряне-Nivea sun protect & bronze.
    2.Нещо с което да поченея много-зехтин;олио с фактор 6 на евелин,каротен етц.
    3.Нещо с кеото да запазя тена-нещо с алое за след слънце(Нивеа също имат) или просто някакъв овлажняващ крем за тяло.

Супер фен Аватара на Di

Цитирай Първоначално написано от Coke
    1.Против изгаряне-Nivea sun protect & bronze.
    2.Нещо с което да поченея много-зехтин;олио с фактор 6 на евелин,каротен етц.
    3.Нещо с кеото да запазя тена-нещо с алое за след слънце(Нивеа също имат) или просто някакъв овлажняващ крем за тяло.
    за последното бебешко олио става ли?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си