- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Аз и моят к*р на басейн !
бахти смешника,ти да не си на 10 че да го вдигнеш от най-малкото а па камо ли да се притесняваш за такива глупости![]()
Станислава
Залепи си го с "КАПЧИЦА" за мадото.
С капчица го залепи,после ти не го мисли,за най-сигурно - КАПЧИЦА!
Гаранция Сексипол.
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
![]()
![]()
като видиш още заглавието на темата, ти става ясно къв смях ще пада![]()
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
аха е тоя на снимката т'ва не е смешно нали , бягай бе ! Страшно е да нямаш контрол над някои работи като възбудата ! :razz:Първоначално написано от gandalfepi4
При мен рядко щръква така на плажа, а и да стане туй мн ми пука, но ако толкова те притеснява, намести го нагоре, така че да ти опре в гащите но в изправено положение, така няма да е напред и няма да стърчи, няма и като легнеш да ти виси отдолу, но все пак трябва да носиш по-дълги шорти, че може да се покаже отгоре.. абе сложна работа.
Е ко да и джасна един ъперкът или уширо маваши :o :shock: , тя е навблек , няма такова момиче много е зле.Първоначално написано от DevilWish
ти се радвай, че не си някой африканец, дето като му стане и цял панталон да не може да го скрие.Първоначално написано от Fascinating
Жените нямат такива проблеми с такава екзистенциална важност :lol:
Какво говориш аз се разсипах да се хиля :lol: , мн фън излезна темата :razz:Първоначално написано от justbe
Проблем е ако не го дигнеш като видиш толко голи момичета...Дигаш ли го само от поглед ти си мъж бееОбувай си 1 хавайки и да не ти дреме
![]()
уширо маваши викаПървоначално написано от Fascinating
да не ти пука бе .. станал е ... ми кат има кво ще стане нормално
![]()
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
Съвсем нормално е , това са човешки реакции , но в днешното общество подобна гледка поражда възмущение в симиларни ситуации 8-)
банските стегаш ги отгоре шорти такива хавайкии си чук аз нямам такъв проблем за да ми стане трябва да почвам да си представям някви глупости и т.н
Exorcism !
Първоначално написано от gia_sena_mono
шпек леки![]()
![]()
![]()
аз и мойто пути на плаж![]()
![]()
![]()
![]()
и малко калций
![]()
![]()
ДА кажем до 15-годишните ,иначе да не е нормално още кат видиш няква кака и да ти сочи 12 часаПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
Да. На тези години на повечето им сочи 12 часа като видят некой баварец или мерцедес AMG.