- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Аз и моят к*р на басейн !
И аз искам така, ама става рядко, като съм на плаж. Това е голям плюс, ако знаеш как да го използваш. Ако видиш някоя мацка, че гледа там и се усмихни. Може и да ти излезе късмета, ако го изиграеш правилно. Хората ще си мислят точно това, което си мислиш, че си мислят. Ако мислиш "божее, надържи ми се, ми сега какво ще правя, къде ще се скрия" ако си помислиш така, значи ще те мислят за смешен, надървен пичага, който не е помирисвал слива. Ако обаче си мислиш" а така мацко, гледай там, виж какъв боздуган те чака" и през това време и се усмихваш... резултата ще е точно обратния. Всичко зависи от теб и почти всичко е добро, ако можеш да го изиграеш правилно и да се възползваш от него.Първоначално написано от Fascinating
Temet Nosce
벨야카
Братле без ташак удари 2..подчертавам 2 чикии преди басейна и ще се дига по трудно.не се шегувам xD дано съм бил полезен.
Първоначално написано от PinkPan7her
Ааайде стига се отваря бе, пикло.
Нормално е като щъкат много девойки насам-натам на момчетата да им става, особено ако трудно се разсейват или наистина сексът не им стига. В крайна сметка не може всички да са с гаджета и да водят редовен полов живот.
Нямам коментар по темата де, просто исках да се изкажа.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Зависи на колко си години.. научи се да се контролираш или поне да си контролираш х'я.. после като се прибереш от плаж колкото пъти искаш мастробирай
Еякулацията можеш да се научиш да контролираш, не е същото и с ерекцията, възбудиш ли се, край, тя е рефлексно явление. Дори бих казал, че колкото повече се мъчиш да го укротиш, толкова повече ще ти се надървя.Първоначално написано от communicator
едит: особено, като ти се случи, когато си обул дънки и си в седнало положениетогава не можеш да го наместиш 1 час.
![]()
Съгласна съм донякъде. Аз ако съм свободна и си кисна на плажа и видя срещу мен някой пич надървен, в момента в който ми се усмихне, ще се зарадвам че аз май съм причината за надървянето :PПървоначално написано от umri
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Лилии тоя е ебати дзверо бре аз бия патето(по детски му 2-3 мишки)Първоначално написано от tukZAdaVIosuznaq
и за 30 минути ме нема(офлайн) друго решение да си носиш кофа студена вода и секи път кат се надигне да погледне го поливаш/потапяш и за 20 секунди си готов
Някак си не е нормално да ти става толкова лесно чура бе братле... Според мен ти си е*е много и не мисли за басейна, а как да си задоволиш нуждите ;d
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
Да бе така е , ако не си мисля примерно как ще разцепя тая или оная, мисля , че няма да има никакъв проблем :oops:
Първоначално написано от Fascinating
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Първоначално написано от deFakto
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
вие направо ме убихте от смях ми стегни стегни си шортите ии.. готово![]()
Темата е от преди 3 години.