Искам да попитам , някой знае ли как да сваля око 10-15 килограма с диети и упражнения ? Сега правя лицеви опори , набиранки , коремни преси (по 300 на ден) , но никакъв ефект... Благодаря предварително
Само ако може без глупави коментари , защото ми е омръзнало да чета само такива
Бързото сваляне на килограми е стрес за тялото и освен това се свалят едновременно и мускули и мазнини, което означава, че ще си слаба и отпусната.
Сваляй бавно, но само мазнини – това се получава като ядеш храни, които хранят мускулите (протеин) и тренираш, което отново поддържа мускулите.
Бягането е най-доброто упражнение за стягане на корема и правенето на плочки. Обаче, за да се видят плочките на корема трябва да се махне слоя мазнини – затова като се правят коремни преси не се постига релефен корем, защото се правят плочки, но те лежат под мазнини и не се виждат.
амм.. аз съм момче , ама пак благодаря ако случаааййййно можеш да ми намериш програми за отслабване / диети , ще съм ти много благодарен ама дали ще мога да трупам мускули през това време
предписана на сърдечно болни с наднормено тегло за бързо отслабване преди хирургическа намеса. !!!!!
+ Виж коментарите..Извинявай ама е много тъпа диета.