- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Странен проблем с мен
Здравейте, аз съм момиче на 14 години и имам редовен полов живот от 13 годишна. Значи доста пъти съм го правила, но днес като го направих с някакъв пич припаднах? От какво може да е, когато тръгнах да му духам пак ми стана лошо и припаднах след това целия ден нямах проблеми.
ми освен ако не е имал отровен xуй мисля че ти е паднало кръвното просто
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
АхахаПървоначално написано от gandalfepi4
![]()
![]()
Това ме разби! Може наистина да е от кръвното или си се уплашила колко му е голям!![]()
Грубо ли е ако питам: Курво, как си?
Стига бе ти ме уби.Сега или си правиш имидж на ку*ва или наистина си такава.За припадането сигурно не ти е достигала достатъчно кръв до мозъка и си припаднала,или ти е паднало кръвното.Първоначално написано от gotinata1995
стигнах дотук и не продължих да чета...Първоначално написано от gotinata1995
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
вий ся , ако сте го праили в поза при която си била с главата надолу е нормално ... ако ти е паднало кръвното или някви проблеми с кръвната захара .. нз + препоръчвам ти ако припаднеш веднъж да не му духаш след това ... ама твой си избор![]()
Обичам кифли с мармалад ! И да пия мляко !
Леле,ще се радвам ако е ебавка,честно.По принцип се дразня,ама сега ще съм щастлива.
Ако не е-си за манастир![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
нямам думи........................![]()
Първоначално написано от monincetyyy
Колко точно казано само... евала ... а и си от Ботев, което те прави силно мой човек
![]()
![]()
Имам Родина,имам народ,имам и вяра,имам живот!Имам надежда,имам съдба,имам куража за тази борба!Една страна,един народ,единна вяра,eдин живот.Една любов,но без предел, една борба за свята цел.
~1912~БОТЕВ ПЛОВДИВ~1912~
освен пишки и друго трябва да си слагаш в устата
Станислава
редовен полов живот от 13-годишна вика![]()
..по-лошото е и че се гордееш с тоя факт \:
карай, поне си забавна..
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Определено първотоПървоначално написано от Eshrefov
![]()
Първоначално написано от Unabomber
![]()
![]()
Авторката ника и е gotinata, това е най-важното да се ши*аме от 10 годишна възраст за да сме готини, а на 25 години оная и работа да е като кладенец![]()
Грубо ли е ако питам: Курво, как си?
Ходи питай тия неквите пичове каде те порат...Като си му ''духала'' ти е свършил въздуха и за това си припаднала... ЕЛЕМЕНТАРНО УОТСАН..![]()
Духала ... по-скоро не е имала мозък ... к'ва ти кръв... твоя си работа дали се ебеш от 13 все пак... ходи на лекар
Хахахахаха мдааам ..Не става само с патешкоПървоначално написано от t0d1t0
2 филийки и сандвич да си направи
![]()
мOжE дA Cи брEмEнНнНааАаАа
![]()
![]()
![]()
И какво ще каже на лекаря ..Първоначално написано от Ax3
Чукам се от една година и този път отново се чуках с "някав пич " и името не му помня .. А, забравих да кажа .. на 14 съ;м ..
![]()
Ми по-добре, отколкото да се окаже нещо сериозно...
Е. благодаря!Първоначално написано от realboy
Ако питате мен трябва да пита майка си по темата, ама да и каже точно както го е написала... Аз ако бях щях да я заключа вкъщи или нз.. Не знам бе хора аз съм направо супер разочарована от това което чета последната 1 година в тоя форум..![]()
![]()
![]()
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
...Просто...Ти се е@аваш с живота ти.![]()
![]()
Нямам думи.
А тестовете след 6-ти клас взе ли ги?
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...