.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Проблеми

Проблеми

Мерси на всички за подкрепата !

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Според мен това което се случва при теб, се случва и на другите има и такива семейства просто бъди търпелива учи си, мълчи си и търпи.Да няма да ти е лесно сигурно ще ме упрекнеш затова, но карай така докато завършиш взимай си багажа и надалче.Ще си намериш работа и лека полека ще се оправят нещата.Както каза, че няма да позволиш това да се случи и на твоето дете не го прави. А баба ти търпи я няма начин гледай повече време да си навън с приятели и да нетърпиш скандали само и да се заяжда с теб.

Град
    Roma, Italia
    Не знам какво да те посъветвам. Може би да потърпиш още малко, докато завършиш училище, да си намериш работа и да се изнесеш на квартира.
    А баща ти как се държи?Той по-добре ли е?
    Защо не идеш при него?
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Ей сега баба дойде и ми се извини ..каза,че тя била виновна ,задето снощи ме обижда,а майка още ме гледа накриво

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Cleoo
    Ей сега баба дойде и ми се извини ..каза,че тя била виновна ,задето снощи ме обижда,а майка още ме гледа накриво
    Щом ти се е извинила е добре,дано нещата се оправят.А баща ти как се държи с теб?

само не разбрах:ваще разведени ли са?и ако са разведени защо направо не се пренесеш у баща ти?всмисъл ако той се държи като човек защо не? успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си