- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Проблеми
Мерси на всички за подкрепата !
Според мен това което се случва при теб, се случва и на другите има и такива семейства просто бъди търпелива учи си, мълчи си и търпи.Да няма да ти е лесно сигурно ще ме упрекнеш затова, но карай така докато завършиш взимай си багажа и надалче.Ще си намериш работа и лека полека ще се оправят нещата.Както каза, че няма да позволиш това да се случи и на твоето дете не го прави. А баба ти търпи я няма начин гледай повече време да си навън с приятели и да нетърпиш скандали само и да се заяжда с теб.![]()
![]()
Не знам какво да те посъветвам. Може би да потърпиш още малко, докато завършиш училище, да си намериш работа и да се изнесеш на квартира.
А баща ти как се държи?Той по-добре ли е?
Защо не идеш при него?
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Ей сега баба дойде и ми се извини ..каза,че тя била виновна ,задето снощи ме обижда,а майка още ме гледа накриво
Щом ти се е извинила е добре,дано нещата се оправят.А баща ти как се държи с теб?Първоначално написано от Cleoo
само не разбрах:ваще разведени ли са?и ако са разведени защо направо не се пренесеш у баща ти?всмисъл ако той се държи като човек защо не? успех!![]()